Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri asistencije Antonija

VIDEO Bilić bez Payeta upisao veliku pobjedu: Carroll škaricama zabio gol karijere

U susretu 21. kola engleskog nogometnog prvenstva West Ham je bez najboljeg igrača Dimitrija Payeta pobijedio Crystal Palace 3-0 prekinuvši niz od tri uzastopna poraza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je cijeli tjedan protekao u znaku afere s Dimitrijem Payetom, koji odbija dalje igrati za West Ham, momčad Slavena Bilića došla je do važne pobjede bez svoje najveće zvijezde.

Bila je to možda i najbolja predstava ''Čekićara'' ove sezone, posebice drugo poluvrijeme u kojem je Bilićeva momčad zabila sva tri gola.

Domaćin je stigao do vodstva u 68. minuti golom Sofianea Feghoulija nakon sjajne asistencije Michaila Antonia. Deset minuta kasnije Antonio je uposlio i Andyja Carrolla koji je prekrasnim ''škaricama'' zabio za 2-0. Sasvim sigurno Carrollova ''ljepotica'' bit će jedan od kandidata za pogodak sezone u engleskom prvenstvu.

Konačan udar Bilićeva momčad je zadala suparniku u 86. minuti nakon brze kontre koju je realizirao Manuel Lanzini. Argentincu je asistirao Antonio koji je s tri asistencije bio jedan od najboljih igrača susreta.

Bila je to prva pobjeda West Hama nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu (Manchester United 0-2, Leicester City 0-1) i debakla u FA kupu (Manchester City 0-5). ''Čekičari'' su nastupili bez najboljeg igrača Francuza Dimitrija Payeta, koji je zatražio transfer u Olympique Marseille. Engleski mediji su objavili kako je West Ham odbio 22 milijuna eura koliko je OM ponudio za francuskog veznjaka.

Payeta je to naljutilo pa je navodno poručio kako više neće odigrati ni minute za West Ham. Razočarani navijači West Hama osvetili su se Payetu, koji je sa 150.000 eura tjednom plaćom najplaćeniji igrač ''Čekićara'', uvredama s tribina Wembleyja. West Ham je ovom pobjedom ''pobjegao'' u sigurnu zonu, sada drži 12. mjesto s 25 bodova, devet više od zone ispadanja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider