Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ludnica u Londonu

VIDEO West Ham vodio 2-0 pa doživio katastrofu, asistencija godine Payeta!

Bilićev West ham je doživio težak poraz u 4. kolu Premierlige nakon što je vodio 2-0 protiv Watforda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham je na Olimpijskom stadionu vodio 2-0 protiv Watforda u 33. minuti, ali je gostujuća momčad do kraja poluvremena izjednačila, a u drugom dijelu i nadigrala momčad Slavena Bilića te slavila s 4-2.

Tako je klub bivšeg hrvatskog izbornika ostala na tri boda u prve četiri utakmice. Dvostruki strijelac za West Ham bio je Michail Antonio (5, 33), a oba je pogotka postigao na asistenciju Dimitrija Payeta. No, obrana West Hama nije bila na visini zadatka pa su Ighalo (41), Deeney (45+2), Capoue (53) i Holebas (63) donijeli vrijednu pobjedu Watfordu.

Gosti su u subotu bili uspješniji na premerligaškim terenima. Tottenham je kod Stokea slavio s uvjerljivih 4-0, a pogađali su Son Heung-Min (41, 56), Dele Alli (59) i Harry Kane (70).

Tri je boda odnio i Crystal Palace s gostovanja kod Middlesbrougha. Christian Benteke (16) i Wilfried Zaha (47) bili su strijelci za goste, dok je Daniel Ayala (38) donio izjednačenje Middlesbroughu.

Uz mnogo sreće do pobjede je stigao Arsenal na svom Emiratesu protiv Southamptona. Gosti su poveli u 18. minuti kad se lopta odbila od grede u leđa Petera Cecha i završila u mreži, nakon slobodnog udarca Dušana Tadića. Laurent Koscielny je izjednačio u 29. minuti, a u sučevom vremenu je iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca sva tri boda 'topnicima' donio Santi Cazorla (90+5).

U velikom derbiju 4. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je kao gost na Old Traffordu svladao gradskog rivala Manchester United s 2-1 (2-1). Gosti su poveli 2-0 preko De Bruynea (15) i Iheanacha (36) da bi Ibrahimović (42) pred kraj prvog poluvremena smanjio na 2-1.

U nastavku se rezultat nije mijenjao pa City i dalje ima stopostotni učinak od 12 bodova. Po devet bodova imaju United i Chelsea koji u nedjelju gostuje kod Swanseaja. Na začelju su Southampton s dva boda te Sunderland i Stoke sa po jednim.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider