Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Željko Vela u Milanu

VIDEO Razočarani Vatreni: 'To su divljaci, sramote nas i ništa im nije sveto'

Hrvatski nogometaši osvojili su bod u Milanu protiv Italije, ali su bili razočarani ponašanjem huligani.

Nakon remija s Italijom hrvatski su nogometaši izgledali razočarano. Ne samo zbog žali za pobjedom koja im se smiješila već i zbog izgleda malog dijela hrvatskih navijača. U mix zoni San Sira reporter Nove TV Željko Vela razgovarao je s našim najvećim zvijezdama.

VIDEO Cvrk o neredima: 'Imali smo informacije da bi se to moglo dogoditi'

VIDEO Huligani koji su izazvali prekid nastavili s neredima i izvan stadiona

Kovačeva Hrvatska jača i od Italije: Izbornik zaslužio podršku

Svjetski mediji častili Hrvate: 'Zločin u Milanu', 'Pirotehničko luđaštvo'

"Sutra ću napraviti magnetsku rezonancu, pa ćemo vidjeti što će ona pokazati. Sigurno je da ću pauzirati nekoliko utakmica. Što se tiče navijača, odnosno tog jednog dijela, mislim da je to sramotno. Njima ništa nije sveto. Oni ovdje dolaze samo s jednim ciljem, a to je prekid utakmice. Tome treba stati na kraj, jer nas sramote gdje god dođemo. Ne govorim o svima već samo o toj maloj skupini od stotinjak navijača koji svaki puta rade štetu nama, savezu, svima'', rekao je Luka Modrić i dodao:

''Ne treba razgovarati o tome što bi bilo da je pala još koja baklja na travnjak, ali sigurno je da bi sudac prekinuo utakmicu. Bio je jako blizu takve odluke kod prekida. Ovome treba stati na kraj".

Mario Mandžukić nije htio komentirati huligane.

"Sretni smo da smo pokazali jednu odličnu igru. Svi smo se borili, trčali, imali smo posjed lopte i svoje šanse za pogodak. Nismo dopustili Talijanima da se razmašu, nisu imali čistih prilika i na kraju ostaje šteta što nismo uzeli sva tri boda, ali ovakvom igrom i pristupom nemamo razloga za brigu. Navijače ne bih uopće želio komentirati."

Olić: Oni nemaju ni najmanje morala

Jedan od nađih najiskusnijih nogometaša Ivica Olić bio je jako razočaran nakon utakmice.

"Moja je želja bila da ne izgubimo u mom 100. nastupu za reprezentaciju, uzeti najmanje bod. No kada pogledam utakmicu malo žalim za propuštenom šansom, jer smo mogli sasvim zasluženo uzeti tri boda s obzirom da smo svih 90 minuta imali utakmicu pod kontrolom.''

''Žalosno je da se u ovako jednoj lijepoj atmosferi, San Siro ispunjen našim navijačima i onda skupina od nekoliko desetaka navijača to sve pokvari. Vidio sam da je policija brzo reagirali i da su brzo uklonili te divljake, ja bi ih tako nazvao, jer oni ne shvaćaju da su na travnjaku u tom trenutku bili igrači, ljudi koje su mogli ozlijediti. Naštetili su nam jer smo u tom trenutku imali apsolutnu nadmoć na travnjaku, a Talijani su bili i na rubu snage jer smo mi loptu držali pod kontrolom, micali je s jedne na drugu stranu što im nije odgovaralo. Taj prekid im je dobro došao da se odmore i skupe snagu za završnicu.''

''Sve je ovo jako žalosno. Svi su dosada pričali o nama i našoj igri, svi su bili oduševljeni onime što smo radili Talijanima na San Siru, no onda su se pojavili ti navijači koji nemaju ni najmanje morala, a ni ljudskosti, s obzirom da su išli raditi ta sranja. Drago mi je na kraju da je utakmica nastavljena do kraja'', zaključio je Olić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider