Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Taština je ipak jača

VIDEO Pogledajte kako je uvrijeđeni Ronaldo projurio pokraj Platinija!

Real Madrid sinoć je postao četvrti put u svojoj povijesti klupski prvak svijeta pobijedivši u Marakešu prvaka Južne Amerike San Lorenzo sa 2:0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako je to već uvriježeno nakon velikih finala, u špalir čestitara nogometašima i trenerima stali su svjetski nogometni moćnici predvođeni predsjednicima FIFA-e i UEFA-e Seppom Blatterom i Michelom Platinijem. Neki španjolski mediji, posebice katalonski El Mundo Deportivo, ali i madridska Marca, zapazili su jedan detalj.

VIDEO Ovo morate dobro pogledati: Brončani Ronaldo izazvao pomutnju!

Hala Ramos: Sergio - čovjek za velike utakmice

VIDEO Četvrta titula u 2014.: Real Madrid svjetski prvak!

Dok je trener Real Madrida Carlo Ancelotti kratko zastao i uz smiješak razmijenio koju riječ sa svojim starim kolegom još iz igračkih dana, Platinijem, Cristiano Ronaldo samo je projurio pokraj šefa UEFA-e dok ga je ovaj ispratio pogledom i pokušavao uspostaviti kontakt očima. Ronaldo Platinija nije htio ni pogledati.

Očito još uvijek uvrijeđeni Ronaldo izbjegao je susret s velikim Francuzom koji je nedavno izjavio kako bi Zlatna lopta trebala pripasti nekom od njemačkih nogometaša, a ne Ronaldu ili Lionelu Messiju, koji su uz Manuela Neuera jedini ostali u konkurenciji.

Ronaldo nije ni pogledao Platinija kojeg je žestoko napao i Ancelotti zbog navedene izjave, ali Talijan je ipak stao i porazgovarao s nekoć najboljim igračem Europe i svijeta.

Platini smatra da iako je šef UEFA-e ima pravo na svoje mišljenje kod izbora najboljih igrača, no u Real Madridu se ne slažu i tvrde da bi morao ostati suzdržan od komentara, jer na taj način navodno utječe na izbor. Real je u Nyon čak poslao protestno pismo s potpisom predsjednika Florentina Pereza.

Zanimljivo da čelnicima, trenerima i igračima Real Madrida nije smetalo kada je Platini prije izbora za Zlatnu loptu 2010. izjavio kako bi nagradu trebao dobiti netko od španjolskih reprezentativaca a ne Messi. Platini je bio i ostao kod stava da se najbolji igrač bira među reprezentativcima zemlje koji su osvojili najvrjedniji trofej u nogometu – Svjetsko prvenstvo. Ali, eto, dok prije nikome nije smetalo da iznosi svoje mišljenje, sada se očito situacije promijenila, a koliko mu je to Ronaldo zamjerio, pokazuje i opisana situacija.

Neki su mišljenja kako je ponovno na vidjelo izašli enormna Ronaldova taština i arogancija. A možda je samo bio ljutit što nije zabio gol? Kad se pogleda kako je reagirao nakon prvog gola Ramosa, čini se da mu teško pada kada se ne upiše u listu strijelaca...
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider