Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'neoprostivo'

VIDEO Benzema u središtu novog skandala: 'Izbacite ga iz reprezentacije'

Nogometaš Real Madrida i francuski reprezentativac Karim Benzema našao se u novim problemima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karim Benzema našao se u središtu nove afere, nakon što se šokantno saznalo da je ucjenjivao suigrača iz reprezentacije Mathieua Valbuene. Podsjetimo, kako bi pomogao prijatelju kojem je ostao 'dužnik' iz mladih dana, Benzema je navodno sudjelovao u iznuđivanju 100 tisuća eura od kolege iz reprezentacije Valbuene. Cijeli slučaj je i dalje u procesu, a ukoliko se dokaže da je zaista krivac, Benzema bi mogao dobiti momentalni otkaz u Realu.

Nakon te nepodopštine napadač Real Madrida navukao je na sebe bijes brojnih Francuza, a pogotovo članice francuskog parlamenta Nadine Morano. Naime, Benzema je nakon dirljivog izvođenja francuske himne uoči subotnjeg derbija s Barcelonom pljunuo na travnjak, što je, kako se čini, uvrijedio veliki dio francuske javnosti.

"Benzema nikada više u reprezentaciji Francuske! Uoči utakmice Real Madrid - Barcelona, i dirljivog odavanja počasti žrtvama terorističkog napada na Pariz, Karim Benzema pljunuo je nakon izvođenja Marseljeze. Taj čin je uvreda za sve žrtve, obitelji i cijeli francuski narod. Igrači bi trebali biti uzor djeci i mladima, a ovo što je napravio Benzema zahtjeva drastičnu kaznu. Benzema ne zaslužuje više nositi francuski dres", napisala je Nadine Morano, članica stranke desnog centra Les Republicains, što je izazvalo brojne rasprave u Francuskoj.

 

Karim Benzema plus jamais en Équipe de France !Avant le match Real Madrid - FC Barcelone, un émouvant hommage a été...

Posted by Nadine Morano on Monday, November 23, 2015

Nogometaši su poznati po svojem 'kulturnom' ponašanju na travnjaku, odnosno učestalom pljuvanju i izbacivanju 'viškova' iz nosnica, pa se možda ovaj Benzemin potez ipak malo preozbiljno shvatio od strane članice francuskog parlamenta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider