Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva za jednog

Veliki posao Chelseaja i Reala: Abramovič ponudio Perezu spektakularnu trampu

Chelsea je navodno ponudio spektakularnu trampu Real Madridu...

Roman Abramovič ponudio je zanimljivu trampu Florentinu Perezu, piše engleski Mirror.

Chelsea navodno nudi svojeg vratara Thibaouta Courtoisa za napadača Reala Alvara Moratu, kojeg je londonski klub želio još dok je bio u Juventusu.

Pique ponudio ludu okladu: Barca se smije Ronaldu, ali i četvorica hrabrih u Realu

Prema informacijama engleskog tabloida, vlasnik Chelseaja je poslao ponudu, a predsjednik Reala još nije odgovorio i razmišlja.

Kako postoji disproporcija u vrijednosti spomenutih igrača na tržištu, Morata se procjenjuje na oko 70 milijuna, a Courtoisa na oko 30 milijuna eura, Chelsea bi trebao nadodati još novca ili još jednog igrača.

Ako Antonio Conte želi Moratu, logično je zaključiti da se želi riješiti Diega Coste, koji bi na ljeto mogao otići u Kinu ili možda negdje drugdje, zašto ne u Real? Je li moguće da Chelsea s Costom nadoplati dolazak Morate? Nije nemoguće, posebice ako se Real odluči prodati Karima Benzemu.

S druge strane, sasvim je jasno da Perez traži novog vratara i da će u tom slučaju Keylor Navas napustiti Santiago Bernabeu.

Perez navodno još nije odustao od vratara Manchester Uniteda Davida de Gee, koji je očito njegova tiha patnja, no realnijom, a i jeftinijom opcijom čini se Courtoisa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider