Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovacije za Mandžukića

VIDEO: Heroj Mandžo srušio Real i donio Superkup Atleticu, Modrić isključen!

Atletico je pogotkom Marija Mandžukića pobijedio Real u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa.

Atletico Madrid je pobijedio Reala s 1:0 što je nakon 1:1 sa Santiago Bernabeua bilo dovoljno za osvajanje Superkupa. To je peti trofej Diega Simeonea na klupi Atletija, a donio mu ga je Mario Mandžukić pogotkom već u 2. minuti na asistenciju drugog ovoljetnog pojačanja Antoinea Giezmanna.

Mandžin gol Realu najbrži u povijesti Superkupa!

VIDEO Simeone izgubio kontrolu i 'udario' suca: Slijedi mu veća kazna?

Ancelotti nakon poraza 'rešetan' zbog Di Marije: 'To je odluka kluba'

Nevjerojatno zvuči podatak kako je ovo prva pobjeda prvaka na svom stadionu Vicente Calderon protiv Reala u posljednjih 16 susreta!

Rani pogodak Mandže na kraju se pokazao pobjedonosnim. Atletico je potpuno zasluženo slavio u ovoj utakmici i tako se osvetio za finale Lige prvaka koje je izgubio u 93. minuti nakon pogotka Ramosa. Mario Mandžukić je na izlasku iz igre u 85. minuti zaradio ovacije, a ovaj put je izašao kao pobjednik u pravom malom ratu s Ramosom koji je trajao tijekom ovih utakmica Superkupa.

Mandžo je tako poput Luke Modrića prije dvije godine uzeo prvi trofej s novim klubom uoči početka Primere. Modrić je, nažalost, isključen zbog dva žuta kartona, no to nije utjecalo na tijek utakmice jer je drugi dobio u 90. minuti.

Zvijezde Reala u ovoj utakmici nisu mogle odgovoriti na agresiju domaćina. Cristiano Ronaldo nije započeo susret, no ušao je na početku drugog dijela umjesto Tonija Kroosa koji ovaj put nije bio toliko dobar. Vratima Moye najviše je prijetio James Rodriguez, no nije imao sreće u nekim situacijama. Atletico je imao nekoliko odličnih šansi i gredu odličnog Raula Garcije, ali nisu uspjeli povećati prednost do kraja.

Treba reći i kako je već na početku utakmice isključen Diego Simeone koji je verbalno napao suca zbog jedne situacije, a četvrtog suca je 'potapšao' po glavi. No, urlao je s tribine toliko da su ga njegovi nogometaši možda mogli i čuti...

ATLETICO - REAL 1:0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider