Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Procijenite sami

VIDEO Simeone izgubio kontrolu i 'udario' suca: Slijedi mu veća kazna?

Diego Simeone isključen je u 25. minuti uzvratne utakmice španjolskog Superkupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico je osvajanjem Superkupa uzeo peti trofej nakon što je prije tri godine na klupu sjeo Diego Simeone. Njegov ratnički pristup i ove je sezone uspio prenijeti na svoju momčad, a Atletico je nakon naslova prvaka uspio napokon dobiti Real na svom stadionu nakon 15 godina čekanja.

No, Cholo zna i pretjerati u svojem načinu vođenja momčadi, što smo vidjeli i sinoć. Skakao je na sudačke odluke od prve minute, a onda u je u 25. isključen. Nije se smirivao nakon upozorenja četvrtog suca kojeg je u dva navrata potapšao po glavi.

Sve je to bilo ipak previše za suca Fernándeza Borbalána koji mu je pokazao da mora na tribine. Onda je Argentinac ironično pljeskao pa dizao na noge već 'nabrijanu' domaću publiku. Da stvar bude gore, sjeo se na tribine odmah iza klupe Atletica i na taj način vodio utakmicu.

Oglušio se na sva moguća upozorenja i tako je ostalo do kraja utakmice. Nije nemoguće da mu savez odredi kaznu i zbog toga. Putem medija se ispričao na svojim postupcima, ali neće mu to puno pomoći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider