Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak neizbježan?

Novi zaokret u slučaju Kovačića, Real će dozirati Modrića

Madridski AS plasirao je novu veliku priču oko sjajnog hrvatskog veznjaka Matea Kovačića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid izgubio je, čini se, utrku za Paulom Pogbom, koji je na pragu prelaska u Manchester United kako pišu brojni mediji, no zato je u intenzivnim pregovorima oko dovođenja Andrea Gomesa iz Valencije. Međutim, pregovori su zapeli pri dogovaranju odštete.

Valencia, kako piše španjolski AS, traži 65 milijuna eura, što Real Madrid ne želi platiti. Druga opcija za Valenciju je manje novca, ali zato nekoliko igrača u zamjenu za Gomesa. Jedan od igrača koje Valencija želi je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić!

AS prenosi da 'šišmiši' žele Kovačića, Nacha, Jesea i Marca Asensija. Naravno neće dobiti svu četvoricu, ali na barem dvojicu plus novac računaju. Spomenuti izvor tvrdi da je Kovačić glavna želja Valencije, jer može pokrivati poziciju koja bi ostala upražnjena odlaskom Gomesa.

"Kada se klubovi dogovore oko načina plaćanja, Andre Gomes postaje novi igrač Real Madrida. 'Kraljevski klub' želi dozirati minutažu Modriću u idućoj sezoni, no kako se Kovačić nije pokazao kao dostojnom zamjenom, trener Zinedine Zidane traži alternativu", piše AS.

Spomenimo i da je osim Valencije za usluge hrvatskog veznjaka jako zainteresiran engleski velikan Liverpool! Kovačić je u Real stigao prošloga ljeta za 30 milijuna eura iz talijanskog Intera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider