Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Engleska je opcija'

United ne staje: Barem 50 milijuna eura daje za Lewandowskog?

Iako je već dosada potrošio gotovo 100 milijuna eura na pojačanja, Manchester United nema se namjeru još zaustaviti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih medija United je krenuo u potragu za vrhunskim napadačem, a prvi na listi želja je Poljak Robert Lewandowski. Iza poljskog reprezentativca uspješna je sezona u minhenskom Bayernu i teško je za očekivati da će se nakon Bastiana Schweinsteigera trener Pep Guardiola odreći usluga Lewandowskog.

Poznato je da Poljak ne provodi više od nekoliko sezona u nijednom od klubova, a to je i sam izjavio u trenucima kada je prošloga ljeta prelazio iz Borussije Dortmund u Bayern. Njegov menadžer Cezary Kucharski dao je naslutiti da će Lewandowski promijeniti destinaciju još koji put prije kraja svoje karijere, a opcije koje su realne su:

"Samo dvije destinacije dolaze u obzir u budućnosti. Engleska ili Španjolska. Ali za to mu je potreban pristanak Bayerna. On je trenutno sretan u Münchenu i zasada nema konkretnih ponuda za njega. On je jedan od najboljih igrača na tržištu jer po sezoni 'garantira' 30-ak pogodaka".

Menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal morat će pronaći još jednog napadača ususret novoj sezoni jer je prodao dva velika imena - Robina van Persieja i Radamela Falcaa. Drugo ime koje se provlači britanskom štampom je Edinson Cavani, koji je na izlaznim vratima PSG-a.

Recimo i da je minimalna cijena koju će United morati platiti Bayernu za transfer odličnog 26-godišnjeg napadača je 50 milijuna eura.

United je u dosadašnjem prijelaznom roku doveo Bastiana Schweinsteigera, Morgana Schneiderlina, Memphisa Depaya i Mattea Darmiana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider