Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

U Barceloni se smiju: 'Kovačić pozdravio Madriđane na katalonskom'

Katalonski sportski dnevnik Sport na svojoj Internet stranici piše o 'spornom' pozdravu Matea Kovačića na predstavljanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mateo Kovačić dugo se spominjao kao velika želja Barcelone, ali je munjevitom reakcijom Real doveo velikog hrvatskog talenta u svoje redove i tako mrskog rivalu opalio svojevrstan šamar. Sigurno da se to nije nimalo svidjelo navijačima Barcelone, kako onima na tribinama tako i onima u tamošnjim medijima.

Evo što je Kovačić rekao nakon prvog treninga s Realom

A dnevnik Sport blizak je 'katalonskom ponosu'. Pomalo su zajedljivo primijetili kako je Mateo Kovačić prilikom prvog izlaska pred medije na predstavljanju sve pozdravio na katalonskom jeziku, a ne španjolskom.

''Izašao je pred mikrofone i rekao na katalonskom: 'Bon dia a tots'', piše Sport.

Kovačićev 'dobar dan svima' uistinu zvuči kao da ga je izgovorio na katalonskom, jer na kastiljskom bi to bilo 'Buenas dias a todos'. Je li to Kovačićev gaf ili je samo tako zvučalo procijenite sami na snimci (nakon 4. minute).

Isti list ide dalje i optužuje Kovačića za seksizam. Izvukli su mu neke navodne izjave od prije nekoliko godina u kojima je poručio: 'Ne, ne kuham i nikad neću. To nije moj posao nego za žene. Moj je posao da novac donesem u kuću i olakšam svojoj obitelji.''

Kako bilo, u Barceloni će Kovu gledati u bijelom dresu, a ovo svojevrsno ruganje rivalu bit će hit samo jedan dan.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider