Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi igrati s Modrićem

Evo što je Kovačić rekao nakon prvog treninga s Realom

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji je u četvrtak odradio prvi trening s novim suigračima u Real Madridu, poručio je kako mu je čast raditi s trenerom Rafaelom Benitezom, te da je sazrio kao igrač u Italiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prva momčad za koju sam znao kada sam bio mali bio je Real Madrid, svi moji prijatelji su sanjali da će igrati za taj klub, pa još uvijek ne mogu vjerovati da sam dio ove momčadi. Ovo je klub naviknut na osvajanje titula i ja ih želim osvojiti što više", kazao je Kovačić za internetsku stranicu 'Kraljevskog kluba'.

U četvrtak je trenirao sa suigračima u sportskom centru Valdebebas, na sjeveru Madrida, gdje se momčad priprema za nedjeljno gostovanje kod Sporting Gijóna u prvom kolu španjolskog prvenstva. Trener Rafael Benitez vodit će ga na utakmicu no zasad je nepoznato hoće li ondje upisati prve minute za deseterostrukog prvaka Europe. Benitez je lani na klupi Napolija gledao Kovačića u dresu Intera, a prošli mjesec su bili na suprotnim stranama tijekom prijateljske utakmice Reala i Intera u Kini u kojoj je slavila madridska momčad s 3-0.

"Benitez je veliki trener, osvojio je puno trofeja i za mene je čast raditi pod njegovim vodstvom jer je jedan od najboljih na svijetu", rekao je Kovačić dodavši:

"U Italiji sam sazrio. Prošle su dvije i pol godine te sam zahvalan svima u Interu. Ondje sam proveo prekrasno vrijeme".

Njegov novi klupski suigrač Luka Modrić u četvrtak je poručio preko društvene mreže Instagram da je Kovačić zbog svog napornog rada zaslužio dolazak u Madrid.

"Za mene je važno kada me podržava igrač poput Modrića. On je ovdje već dvije-tri godine i sigurno će mi moći pokazati puno. Nadam se da ćemo puno godina igrati zajedno", poručio je Kovačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider