Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klopp ga žali

Tko je sada Mourinhu kriv? 'Neke borbe nemoguće je dobiti'

Chelsea Josea Mourinha u svom je ringu doživio težak nokaut od Liverpoola Jürgena Kloppa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš kad se činilo da gore ne može, 15. mjesto na ljestvici i ispadanje od Stokea u Liga kupu, Chelsea je doživio novi poraz. I to protiv Liverpoola na Stamford Bridgeu (1:3). Jürgen Klopp stigao je tek nedavno u Premierligu i već nanio Joseu Mourinhu prvi nokaut, a Portugalac još pamti izbacivanje Reala od Borussije prije tri godine.

VIDEO Klopp luduje, Mourinho tuguje: Liverpool srušio Chelsea

Čini se kako je Mourinhova era u Chelseaju dotaknula samo dno. Šest poraza u 11 kola, pa tko bi to očekivao od engleskog prvaka… Njegov obrambeni nogomet doživio je fijasko u sezoni u kojoj su se ugasili oni rijetki kreativci poput Edena Hazarda i Cesca Fabregasa, a u napadu se Diego Costa ističe svađama s protivnicima umjesto golovima.

Prošlogodišnja čvrsta obrana spremna je za remont, a protiv Liverpoola je kapetan John Terry još jednom pokazao kao više ne može igrati na najvišoj razini.

Mourinho pak ima svoju verziju debakla. Njemu je uvijek netko drug kriv, tako je i ovaj put. Stisnuo je ruku Kloppu i pobjegao u svlačionicu. Pojavio se kratko pred kamerama i novinaru odgovarao sa ne, ne želim komentirati i ne znam. BBC je ipak došao do izjava…

''Ne mogu opisati što sad osjećam. Ono što sam vidio je da su moji igrači igrali do trenutka kada su osjetili da ne mogu bolje. Navijači nisu glupi. Ja im ne trebam ništa reći. Oni znaju koliko se mi trudimo. Igrači znaju zašto su rezultati loši. Ali, borba se nastavlja iako neke borbe je nemoguće dobiti'', rekao je zagonetni Mourinho.

S druge strane, Jürgen Klopp je odnio novu veliku pobjedu protiv Mourinha i svoju prvu veliku na klupi Liverpoola.

''Žao mi je Mourinha. On je velik trener. Mislim da nitko u ovoj prostoriji ne sumnja da je jedan od najvećih na svijetu. Ovakve se stvari događaju. Ja sam imao sličnu situaciju u Dortmundu prošle godine. Suosjećam s njim, ali to je takav posao'', rekao je Klopp.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider