Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

VIDEO Bernabeu se poklonio Tottiju: Rijetko viđena scena u Madridu

Gesta Realovih navijača ne iznenađuje, ali svejedno izaziva divljenje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Real Madrida pokazali su se u utorak navečer kao velika gospoda jer su jednog od najboljih talijanskih nogometaša svih vremena, Francesca Tottija, dočekali i pozdravili kao svojeg. Ikona Rome, koja je poražena u Madridu s 2:0 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ušla je u igru u 74. minuti i zaradila ovacije prepunog Santiago Bernabea.

Domaći navijači su se podigli na noge i gromoglasnim pljeskom pozdravili ulazak Tottija, kojem je matični klub okrenuo leđa. Iako je cijelu svoju karijeru proveo u rimskoj 'vučici', to nije bilo dovoljno da mu se na pragu 40. rođendana ponudi novi ugovor. Naime, Roma je odlučila rastati se od svog dugogodišnjeg kapetana.

"Totti je zaslužio ovacije. Toliko je godina posvećen nogometu i uzor je svim mladim nogometašima. Donio mi je svoj potpisani dres koji će se definitivno naći u mom muzeju jednog dana", rekao je kapetan Reala Sergio Ramos.

Madridska publika je inače poznata kao gospodska, pa je tako i Andres Iniesta, sjajni nogometaš mrskog rivala Barcelone, zaradio ovacije na posljednjem 'el clasicu' kada je katalonski klub protutnjao Madridom s 4:0.

Totti je cijelu karijeru igrao za Romu u kojoj je debitirao u Serie A 1993. godine. Ni jedan drugi igrač nije više igrao u žuto-crvenom dresu niti je zabio toliko golova za klub koliko je zabio Totti. Međutim Francesco gotovo uopće ne igra od siječnja kada je na klupu Rome sjeo Spalletti koji je zamijenio Rudija Garciu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider