Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jadranski derbi

FOTO Rijeka razbila zbunjeni Hajduk, Reja uživo gledao kalvariju Splićana

Rijeka je u 122. jadranskom derbiju pobijedila Hajduk 3:0 na Kantridi u zaostaloj utakmici 20. kola Prve HNL…

Rijeka je furioznim startom slomila zbunjenu i ošamućenu momčad Hajduka. Rijeka je povela već u 2. minuti. Anas Sharbini pronašao je Vedrana Jugovića u petercu Hajduka, ovaj se prvo sapleo, pao na zemlju, ali se spretno i sretno snašao pokraj zbunjene obrane gostiju i sa zemlje gurnuo loptu u mrežu Marka Ranilovića.

Reji mora da je pao mrak na oči: Očajno loš Hajduk bez kvalitete ali i srca!

Već u 13. minuti na semaforu je zasvijetlilo 2:0. Bekim Balaj postigao je prvi pogodak u dresu Rijeke. Pucao je s vrha šesnaesterca, lopta je nekoga dirala i pokraj skamenjenog vratara Hajduka od vratnice odsjela u mreži.

Rijeka je u nastavku stvorila još dvije-tri dobre prilike dok je Hajduk imao samo jednu ozbiljniju šansu, kada je Caktaš u 18. minuti dobro pucao iz slobodnog udarca, Prskalo odbija loptu samo do Vukovića koji puca oštro po zemlji, ali pokraj vrata. Najbolji igrač utakmice Jugović okrunio je dobru partiju svojim drugim golom u 84. minuti.

Rijeka je bila puno bolja momčad imala je čak 15 udaraca prema vratima gostiju, a Hajduk tek tri.

Rijeka je tako desetu utakmicu zaredom ostala neporažena u sudarima s velikim rivalom iz Splita. Rijeka sada ima 46 bodova, devet manje od vodećeg Dinama, a Hajduk je ostao na trećem mjestu s 32 boda.

Talijanski stručnjak Edoardo Reja gledao je utakmicu s tribina Kantride u društvu menadžera Predraga i Marka Naletilića te sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića. Do sada još nije stigla informacija je li Reja prihvatio mjesto novog trenera Hajduka.

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider