Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Navikli smo već"

Riječani bijesni na suca: "Sve ste vidjeli, nismo djeca"

Rijeka je uzela ono po što je došla u Zagreb, ali nakon remija u derbiju nisu posve zadovoljni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na polovici HNL sezone (18/36 kola) Rijeka ima šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Dinamom i osiguran jesenski naslov prvaka.

Mišković "poludio": Je li Rijeka teško oštećena? Je li sudac spašavao prvenstvo i Modre?

Nakon okršaja s Modrima na Maksimiru riječki nogometaši u prvim reakcijama mahom su izražavali nezadovoljstvo dijeljenjem pravde od strane Ante Vučemilovića-Šimunovića.

"Sve ste vidjeli, svi ste pametni, nismo djeca. Ako je nekome cilj da jedna momčad unaprijed bude prvaka, neka nam to kažu pa da druge momčadi mogu igrati svoju ligu", prilično jasan bio je Marko Vešović.

Bradarić: Šest bodova je puno s obzirom na okolnosti u HNL-u

Razočaran suđenjem bio je i Filip Bradarić koji je u 89. minuti propustio donijeti pobjedu Rijeci iz odlične pozicije.

"Ovih šest bodova i dalje je velika prednost, to sve puno više vrijedi s obzirom na okolnosti koje se događaju u HNL-u. Nama u klubu ne daju da komentiramo suđenje, ali došao sam u svlačionicu i dobio 10 poruka od prijatelja iz Splita koji ni nisu navijači niti Dinama niti Rijeke. Pitaju što se ovo događa i kažu da je sve to smiješno, ali navikli smo već da Dinamo ima pomoć sa strane", otvorio je dušu Bradarić.

Petev: Ništa još nije gotovo

U Dinamovom taboru nezadovoljstvo su usmjerili na dva neosvojena boda na koja su računali.

"Nisam nezadovoljan, ali šteta što i danas protiv Rijeke i u Ligi prvaka primamo puno golova iz naših grešaka. Našu igru moramo poboljšati, a još ništa nije gotovo, u igri je mnogo utakmica do kraja sezone", ističe Ivajlo Petev.

"Prvih 15 minuta nisu bili dobri za nas, ali smo do kraja prvog poluvremena ipak kreirali 4-5 dobrih prilika. Meni je nemoguće da iz našeg napada primimo takav gol, sami smo za to krivi. Na kraju smo s igračem više imali par minuta da okrenemo utakmicu. Ovo nije najbolje od Dinama, vjerujem da možemo pružiti još puno više", optimistično će trener Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider