Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Povijesni dan'

Šuker okrznuo Štimca: 'Ne ponovilo se više nikad!'

Na inauguracijskoj press konferenciji Nike Kovača govorio je i Davor Šuker.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik HNS-a nije dobio toliki set pitanja poput novog izbornika, ali novinare su zanimale određene stvari.

>> Niko Kovač: Već smo krenuli s poslom, moramo se ujediniti! 

>> KOMENTAR IVICE MEDE 

"Drago mi je da vidim ovoliko novinara, presretan sam što možemo predstaviti jednog od Vatrene generacije, gospodina Niku Kovača, želim mu svu sreću u radu", poručio je Šuker.

Kada je u srijedu priopćio da će Niko Kovač naslijediti Štimca, Šuker je rekao kako će tu funkciju obnašati u svojstvu v.d.-a (vršitelja dužnosti). Dan kasnije se ispravio...

"Imamo ugovor potpisan na dvije godine", rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a potvrdio je kako će se utakmica dodatnih kvalifikacija igrati u Zagrebu: "Jednoglasno smo donijeli odluku da se igra u Zagrebu, nemamo o čemu raspravljati jer jedino Maksimir trenutno ispunjava uvjete prema FIFA-inim pravilima. Volio bih da možemo birati, ali ne možemo."

U HNS-u još ne znaju tko će umjesto Kovača voditi U-21 reprezentaciju. "Odluku očekujte u srijedu", najavio je Šuker, dodavši:

"Malo me još hvata gripa i temperatura, ali ovaj dan bih ipak okarakterizirao kao povijesni jer svako novo dovođenje izbornika je vrlo važno, pa tako i trenera i prijatelja. Mi smo svi profesionalci, znamo da su rezultati ti koji ti daju veću šansu za ostanak. Sve ono što se događalo do utakmice sa Škotskom, ne ponovilo se više nikad u povijesti hrvatskog nogometa."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider