Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbija u gradu

Jako osiguranje u Zagrebu: Ništa od otvorenog treninga, ali i izjava

Sinišu Mihajlovića dočekala je vijest kako mu je trening pred navijačima ipak zabranjen. Press konferenciju GOL.hr će prenositi UŽIVO od 17 sati.

Jake mjere osiguranja dočekale su reprezentaciju Srbije na zagrebačkom aerodromu Pleso. Policija je najavila kako ništa neće prepustiti slučaju i baš kao i 1999. godine, nadamo se kako će srpski nogometaši te članovi stručnog stožera i saveza imati siguran boravak u Zagrebu.

'Utakmica visokog rizika' za osiguranje je počela je već danas, a želimo im da imaju što manje posla. Zoran Cvrk je čovjek koji koordinira pitanja sigurnosti u HNS-u te surađuje s MUP-om. On i Srebrić bili su u 'odboru za doček' gostiju iz Srbije.

>> Pogledajte kakva će koreografija osvanuti na Maksimiru

>> Igor Štimac – najčvršća karika HNS-a

>> Štimac: Sportski je da se Srbi hrabre, ali mi smo bolji!

>> Pet najskupljih igrača Hrvatske i Srbije: Milijuni, milijuni...

Cvrk je najavio kako ipak neće moći biti uslišena želja Siniše Mihajlovića o treningu srpske reprezentacije na Maksimiru koji je trebao biti otvoren za javnost. Kaže kako taj prijedlog nije najavljen dovoljno rano i ne može se organizirati zbog sigurnosti.

Tako će srpski nogometaši ipak trenirati od 18 sati na Maksimiru bez gledatelja. Izbornik Srbije Siniša Mihajlović nije htio dati izjavu na dolasku. Press konferenciju će imati u 17 sati uz izravan prijenos na našem portalu.

Za izbornikom su se vodili i igrači koji nisu htjeli davati izjave. Pričao je zato predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić koji je rekao kako se dosta čuje s Davorom Šukerom.

''Naše dobre odnose neće poremetiti jedna utakmica. Sve što izjavljujemo vezano je za nogomet. Očekujem fer atmosferu i dobru utakmicu.''

Jake policijske snage dopratile su reprezentaciju Srbije do hotela oko kojeg je raspoređen nemali broj pripadnika interventne policije.

Kako se vi pripremate za utakmicu? Šaljite nam navijačke fotografije na moj.report@novatv.hr.

Tko će u petak navečer slaviti na Maksimiru?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider