Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje traje napad

Srbi vrijeđaju Šimunića i traže doživotni izgon iz nogometa

Tri dana nakon utakmice na Marakani ona je i dalje glavna tema sportskih medija u Srbiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dalje pišu o grubom startu Josipa Šimunića na Miralemu Sulejmaniju uz pretjerivanje kako je to središnja tema svjetskih medija, a tabloid Alo ide korak dalje i traži doživotni izgon našeg braniča iz nogomet.

>> Šimunić: Napravio bih opet taj crveni, ali se ispričavam Sulejmaniju

>> Mamić: Štimcu neću okrenuti leđa ni ako se ne plasira u Brazil!

"Eliminirajte životinju Josipa Šimunića iz sporta jer mu je mjesto u kavezu, a ne na travnatoj podlozi na kojoj samo majstori mogu igrati nogomet i zabavljati ljude", piše Alo.

Šimunićev start i dalje nazivaju najbrutalnijim u povijesti nogometa.

"Hrvatski kasap umalo je ubio Miralema Sulejmanija na Marakani. Nemamo nikakvu dilemu. Ovo je najgori prekršaj ikad napravljen nad nekim nogometašem na svijetu, i nema veze što je to bio napad Hrvata nad Srbinom. Prava je sreća što je naš reprezentativac preživio krvnički napad manijaka s Maksimira", stoji u tekstu.

Dodaju kako je Sulejmaniju nakon toga puknuo kostobran te kako ima ogroman hematom na nozi.

"Najviše iz ljudskih razloga naš list apelira disciplinskim organima Fife da dobro pogledaju snimku i ne dozvole čovjeku koji je narušio fair-play. za kojeg se zalažu, da se provuče sa dvije, tri ili četiri utakmice suspenzije. Ni maksimalnih 12 utakmica kazne nije dovoljna sankcija za onakav krvnički start. Izbacite ga doživotno iz nogometa, zbog djece koji trebaju odrastati gledajući majstore, a ne kasape", zaključuju u tekstu.

Da je Šimunićev start najbrutalniji u povijesti nogometa, malo tko će se složiti. Treba se samo sjetiti što je Martin Taylor napravio Eduardu, pa je kažnjen sa smiješne tri utakmice suspenzije...(Agencija VLM)

Za vas je start Šimunića na Sulejmaniju...

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider