Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Guarin zabio u finišu

Kolumbija bez Falcaa pobijedila Srbiju u Barceloni

Kolumbija je u Barceloni pobijedila Srbiju 1:0 u prijateljskoj utakmici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Srbije su u Barceloni igrali protiv Kolumbije koja je slavila s minimalnih 1-0. Jedini je pogodak postigao igrač Intera Fredy Guarin u 89. minuti.

>> Eduardo spasio Hrvatsku i Štimca velike blamaže!

Za Kolumbiju, inače, nije igrao njen najbolji strijelac Radamel Falcao, što je možda i razlog malog broja pogodaka na ogledu. Kolumbija je bila bolja, pogotovo je odlično kombinirala tijekom prvog dijela, ali nije bilo čovjeka koji će zaključiti akcije. Dvije sjajne šanse je, pak, u tom prvom dijelu propustio Luis Muriel.

Prvo poluvrijeme je bilo vrlo dobro, obje su momčadi dobro kombinirale, ali bez uspješne završnice. U nastavku je tempo pao, ali je pri samom kraju ipak postignut pogodak. Inače, strijelac Guarin je u igru ušao tijekom drugog dijela.

Podsjetimo da će upravo Hrvatska i Srbija odigrati iduću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine. U Beogradu se te dvije momčadi sastaju u okviru skupine A 6. rujna. 

Prijateljske utakmice:

Lihtenštajn - Hrvatska 2-3 (Christen 31, Polverino 71 / Eduardo 20, 86, Rebić 68)

Kolumbija - Srbija 1-0 (Guarin 89)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider