Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevolje s terenom

FOTO Uz snijeg i hladnoću: Hrvatska odradila trening na Islandu

Predsjednik Islandskog nogometnog saveza nervozan je ponajprije zbog vremena u Reykjaviku.

Porir Hakonarson priznaje da ima 'veću tremu nego sami igrači':

>> Vatreni otputovali na Island: I Šuker i igrači složni oko 'svetog cilja'

"Prognoza se mijenja iz dana u dan, vidjet ćemo kako će to izgledati na sam dan utakmice", tvrdi Hakonarson. Island - Hrvatska igra se u petak s početkom u 20:00 po našem vremenu, a predsjednik INS-a nije jedini kojemu je pogled uperen u nebo.

Strepi i Johann Kristinsson, direktor stadiona Laugardalsvollur na kojem će se igrati utakmica. Islanđani su cijeli teren prekrili toplim platnom ispod kojeg se pumpa vrući zrak:"Zasada sam prilično zadovoljan stanjem na terenu", kaže Kristinsson, čija se jedna želja sasvim sigurno neće ispuniti.

Trening prebačen zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta! 

"Najbolje bi bilo kad se ne bi treniralo na terenu sve do same utakmice", ispalio je za Visir.is, vjerojatno upoznat s činjenicom da FIFA-ina pravila nalažu kako gostujuća reprezentacija dan prije odigravanja utakmice mora odraditi trening na terenu na kojem će se igrati.

Ipak, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u Reykjaviku promijenjena lokacija i termin službenog treninga hrvatske reprezentacije. Trening je s održan početkom u 12:30 po našem vremenu i bio je otvoren u cijelosti za medije, a službena press konferencija ostaje u istom terminu, u 17:30 na Laugardaksvalluru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider