Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fifino omiljeno mjesto

Hrvatski kamp u Brazilu: Luksuzno zdanje na Atlantiku prva opcija!

Kamp hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu mogao bi biti u pokrajini Bahiji u luksuznom ekoresortu Tivoli.

Prema neslužbenim informacijama koje dolaze iz Brazila, gdje se nalazi hrvatska delegacija s izbornikom Nikom Kovačem, izvršnim direktorom HNS-a Damirom Vrbanovićem i direktorom svih reprezentacija Zorislavom Srebrićem, luksuzni ekoresort Tivoli u pokrajini Bahiji prva je opcija čelnika HNS-a.

Evo kako do ulaznica za SP: Hrvatska je privilegirana pa su cijene više!

Poznate su satnice utakmica na SP-u: Evo kad igra Hrvatska!

Hrvati su europski Brazilci: 'Joga bonito' pa neka svijetu cure sline!

Radi se o luksuznom resortu s najvišim ekološkim standardima, ima pet zvjezdica, 293 sobe s pogledom na Atlantski ocean, a da se doista radi o reprezentativnom zdanju govori i podatak da je u njemu odsjela delegacija Fife na čelu s predsjednikom Seppom Blatterom uoči ždrijeba skupina.

Hrvatska će na otvorenju (12. lipnja) skupine i cijelog SP-a igrati s domaćinom Brazilom u Sao Paolu, koji je udaljen 1500 km od Tivolija. Hrvatska drugu utakmicu igra s Kamerunom u Manausu, a treću s Meksikom u Recifeu. Manaus je udaljen 2700 km, a Recife 700 km od Tivolija. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider