Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Utrka divova

Real naciljao zamjenu za Ramosa: Bayern mrsi račune Madriđanima

Real navodno priprema ponudu za talijanskog reprezentativca Leonarda Bonuccija od 30 milijuna eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid i Bayern bore se za braniča Juventusa Leonarda Bonuccija, piše talijanski Tuttosport. Real navodno priprema ponudu za 28-godišnjeg talijanskog reprezentativca od 30 milijuna eura. Ovog tjedna trebali bi se sastati Realovi emisari i Bonuccijev menadžer kako bi razmotrili sve aspekte transfera.

Real dovodi novog 'galacticosa': Pilula za smirenje gnjevnih navijača

Spekulira se kako bi to moglo značiti da se Real priprema za mogući odlazak Sergija Ramosa. Dokapetan Reala nikako ne pristaje na produženje ugovora po uvjetima koje mu nudi Florentino Perez.
Ramos želi ući u najviši Realov platni razred, navodno je ultimativno zatražio godišnju plaću od 20 milijuna eura bruto, a Perezu ne pada na pamet pristati na taj zahtjev. Ramos navodno ima lukrativnu ponudu Manchester Uniteda i nije nemoguće da završi na Old Traffordu.

U tom slučaju Real mora pronaći dostojnu zamjenu. Bonucci se nameće kao prilično logično rješenje. Rafael Benitez ima visoko mišljenje o njemu, no Talijana iznimno cijeni i trener Bayerna Pep Guardiola. Bayern također ima problema na stoperskim pozicijama i Bonucci bi mu jako dobro došao.

Bonucci je odgajan za veznjaka, ali zbog svoje iznimne tjelesne snage i visine (190 cm), završio je na mjestu stopera. Smatra ga se jednim od najmodernijih stopera u ovom trenutku.

Za središnjeg braniča tehnički je odlično potkovan, ima dobar pregled igre i dobru dugačku loptu. Kvaliteta mu je i što zna iznijeti loptu u polje i uposliti napadače. Dakle, radi se o kompletnom, polivalentnom igraču koji se može bez većih problema uklopiti u bilo koji sustav igre.
Vidjet ćemo tko će u utrci divova slaviti i hoće li uopće Juventus pustiti Bonuccija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider