Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko to može platit?

Ramos može ići ukoliko Manchester United ponudi 'svemirsku' cijenu

Svakog dana španjolski mediji prate situaciju oko Sergija Ramosa, stopera Real Madrida koji je u centru pažnje zbog potencijalnog odlaska u Englesku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ramosa (29) se posljednjih dana najviše povezuje s odlaskom u Manchester United, a Španjolci su ovoga petka objavili i cijenu po kojoj ga je predsjednik Reala Florentino Perez spreman pustiti. Riječ je o nestvarnih 90 milijuna eura, što United zasigurno neće platiti. Ali...

Postoji mogućnost da Manchester United u transfer uključi i igrača kojeg Real silno želi - vratara Davida De Geu. Slavni engleski klub nastojat će istovremeno spustiti cijenu, te se nada da će maksimalno morati platiti do 55 milijuna eura ili 30-ak plus De Gea.

Podsjetimo, ikona madridskog kluba i svlačionice na pragu je odlaska iz Madrida jer predsjednik Reala Perez ne želi udovoljiti njegovim zahtjevima oko godišnje plaće. Ramos traži 10 milijuna eura, a Perez nudi 'samo' šest.

Čini se da se ponavlja priča Claudea Makelelea, Mesuta Özila i Angela Di Marije. Sva su trojica u različitim periodima tražili povišicu od predsjednika Pereza i svaki je od njih tog 'kobnog' ljeta morao napusiti 'kraljevsku svlačionicu'.

Trakavica oko Ramosa trajat će još neko vrijeme, no ne bi trebala dulje od 11. srpnja kada momčad putuje u Australiju na pripreme / turneju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider