Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Realan rezultat'

Pušnik: Rijeka igra najbolji nogomet u Hrvatskoj

Trener Hajduka Marijan Pušnik može biti zadovoljan igrom svoje momčadi u velikom derbiju na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo i Hajduk na Maksimiru su odigrali vrlo dobar derbi koji je završio 0:0. Taj rezultat ide na ruku Rijeci koja je sada na plus šest ispred 'modrih' i plus osam ispred 'bijelih'.

''Mislim da je rezultat pravedan. Dinamo je bio bolji prvo poluvrijeme, imao je svoje šanse, a nas je tada spasio kapetan Lovre Kalinić, koji je u dva-tri navrata dobro reagirao. U drugom poluvremenu smo mi bili ti koji smo imali ritam igre, veći posjed lopte i dvije stopostotne šanse. Na kraju je Kalinić taj koji nas je spasio u zadnjoj minuti'', rekao je Pušnik nakon utakmice te nastavio:

''Zahvalio bih igračima na borbi i na tome da su se drugo poluvrijeme digli i zaigrali tako kako ja očekujem od njih, ali mogu oni još puno bolje. A zahvalio bih i našim navijačima, zaista nitko u Hrvatskoj nema takve navijače. Mi trebamo još puno raditi i ostajemo s dvije noge na zemlji.''

Nije htio komentirati suđenje, no dodao je: 'Ako je prekršaj, onda je prekršaj!'

''Bod na gostovanju u Maksimiru nije neuspjeh. Uvijek treba gledati protivnika, ne zavisi uvijek sve od nas. Mislim da Dinamo nije još onaj pravi kakav može biti, s obzirom na kvalitetu, ali nismo ni mi. I još jednom se vraćam na to da je 0:0 pravedan rezultat'', objasnio je Pušnik.

Hajduk je ovim bodom ostao pri vrhu, iako za vodećom Rijekom zaostaje osam bodova.

''Mislim da Rijeka u ovom trenutku igra najbolji nogomet u Hrvatskoj. Mi i Dinamo ćemo se dignuti, a tu je i Osijek tako da nas očekuje zanimljivo prvenstvo'', zaključio je trener Hajduka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider