Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez imalo milosti

VIDEO Monstruozni Real utrpao DESET komada gradskom rivalu!

Nogometaši Kraljevskog kluba dodali su gas do kraja u više od sat vremena koliko su imali dva igrača više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sav bijes zbog loših rezultata i činjenice da su prije ovog kola zaostajali pet bodova za Barcelonom, ali i Atleticom, nogometaši Reala iskalili su na slabijem gradskom rivalu - Rayo Vallecanu.

U 16. kolu Primere demolirali su ih na Santiago Bernabeuu s 10:2 postavši prva momčad u Primeri koja je zabila 10 pogodaka na jednoj utakmici.

Bila je to utakmica koja će se dugo pamtiti, s čak 12 pogodaka, od čega je Gareth Bale zabio četiri, dok je hrabri Rayo Vallecano u 12. minuti vodio s 2:1. Gosti su potom ostali bez dva isključena igrača, a Real im je dokraja utrpao devet golova.

Real je poveo u 3. minuti preko Danila,da bi gosti uzvratili pogocima Amaye (10) i Jozebada (12). U 15.minuti igrača Raya Tito je isključen zbog krvničkog starta na Kroosu, a u 29. minuti pocrvenio je i Baena, zbog drugog žutog kartona.

Bale je s četiri gola (25,41,61,70), odigrao najbolju utakmicu u dresu Reala, Cristiano Ronaldo je zabio dva (30pen,53), a Karim Benzema tri gola (48,79,90).

Luka Modrić je odigrao cijeli susret i asistirao je za deveti gol Reala, dok je Mateo Kovačić ušao u igru u 65. minuti i također asistirao Benzemi za posljednji, deseti pogodak.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider