Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna serija

VIDEO Leicester na vrhu Premierlige, ludi Vardy srušio rekord star 12 godina!

Momčad Leicestera, koja je prošle sezone jedva izborila opstanak u Premierligi, nalazi se na vrhu nakon 13. kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napadač Lisica Jamie Vardy izjednačio je rekord Ruuda Van Nistelrooyja ostvaren prije 12 godina.

Vardy je doveo Leicester u vodstvo u 45. minuti i tako se je na deset uzastopnih utakmica u Premierligi upisao u strijelce. To je bio njegov 13. gol ove sezone i vodeći je strijelac lige. Preostala dva pogotka za pobjedu 3-0 protiv Newcastlea postigli su Leonardo Ulloa (62) i Shinji Okazaki (83) .

Igrač Watforda Troy Deeney je u tri minute prešao put od heroja do tragičara. U 87. je iz penala zabio za 1-1 protiv Manchester Uniteda , a onda je u 90. minuti autogolom donio pobjedu Crvenim vragovima.

Arsenal je u gostima izgubio od West Bromwich Albiona sa 1-2. Topnici su poveli u 28. minuti golom Oliviera Girouda, a do poluvremena je WBA uspio preokrenuti. Prvo je zabio James Morrison (35), a potom je Mikel Arteta u 40. minuti postigao autogol. Mogao je Arsenal u završnici doći do remija, ali Santi Cazorla u 84. minuti nije iskoristio penal.

Napokon je malo sunca obasjalo i Josea Mourinha jer je njegov Chelsea pobijedio Norwich sa 1-0 pogotkom Diega Coste (64) . No, Chelsea je i dalje tek na 15. mjestu.


Newcastle United 0-3 Leicester City Highlights... by f100001469543826

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider