Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Leicester oborio rekord

Kraj prijelaznog roka: Bilić doveo bivšeg igrača Reala, veliki preokret na Otoku

31. kolovoza bio je posljednji dan prijelaznog roka u mnogim državama i posljednja prilika klubovima da se pojačaju uoči sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadnji dan kolovoza je ujedno i zadnji dan prijelaznog roka u većini europskih liga. Engleski prijelazni rok traje do četvrtka u 19:00 po našem vremenu, dok je 31. kolovoz zadnji dan za Francuze, Talijane, Španjolce, Nijemce...

23:15 - Veliki preokret u 'slučaju' Sissoko, Spursi izjednačili ponudu Evertona od 30 milijuna funti, a čini se kako je igrač od početka htio u Tottenham. Prema posljednjim informacijama, francuski veznjak pristao je potpisati sa Spursima na pet godina.

22:00 - West Ham je kompletirao transfer bivšeg igrača Reala Alvara Arbeloe.

21:22 - Moussa Sissoko je na putu prema Evertonu, očekuje se liječnički pregled, a cijena bi trebala iznositi za klub rekordnih 30 milijuna funti.

21:03 - Mario Balotelli, ćudljivi napadač koji je od velikog talenta u samo nekoliko godina postao igrač kojeg nitko ne želi, prema pisanju engleskih medija napustio je Liverpool i pokušat će oživjeti karijeru u francuskoj Nici. Balotellija je Liverpool platio 19 milijuna eura, a sada će ga Nici prepustiti besplatno.

20:25 - prema pisanju engleskih medija, igrač Liverpoola Lazar Marković bi mogao završiti na posudbi u Sportingu. Tamo bi ga trenirao bivši trener iz Benfice Jorge Jesus koji je napravio kontroverzan potez kada je preuzeo momčad ljutog gradskog rivala Sportinga. Predstavnici još jednog napadača Liverpoola, Daniela Sturridgea, su pokušali nagovoriti čelnike Arsenala da ga dovedu na posudbu, ali čini se da Liverpool nema namjeru ojačati konkurenciju.

19:35 - David Luiz se i službeno vraća u Chelsea! Londonski klub je potvrdio da su se klubovi dogovorili oko transfera. Nakon što je prodajom u PSG za 50 milijuna eura postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti, Luiz se vraća u London za 40 milijuna eura.

18:35 - Sapunica oko posudbe Jacka Wilsherea se približava kraju. Veznjak će provesti godinu dana na posudbi u Bournemouthu, prenose engleski mediji, nakon što je odbio nekoliko engleskih, talijanskih i portugalskih klubova. U međuvremenu, španjolski mediji su objavili da Isco, kojeg se povezivalo s Tottenhamom, ostaje u Realu.

18:00 - Prometno je u Chelseaju - David Luiz je na liječničkom pregledu, Juan Cuadrado će provesti još tri sezone na posudbi u Juventusu, a iz Fiorentine je došao obrambeni igrač Marcos Alonso za 27 milijuna eura. Manchester City se riješio već trećeg igrača danas - Eliaquim Mangala odlazi na posudbu u Valenciju.

17:35 - Brozovićev menadžer je izjavio da hrvatski veznjak ostaje u Interu. Brozovića se povezivalo s Chelseajem, spominjala se zamjena za Cesca Fabregasa.

17:25 - Iskusni 33-godišnji bek Alvaro Arbeloa je na liječničkom pregledu i očekuje se da će kao slobodan igrač potpisati za West Ham Slavena Bilića, prenose engleski mediji. Prekaljeni Španjolac koji je branio boje Real Madrida i Liverpoola bi trebao biti mentor mladom beku Samu Byramu. 

17:10 - Pao je još jedan rekord u Premier ligi! Novi prvoligaš Burnley je doveo irskog veznjaka Jeffa Hendricka za 12.5 milijuna eura iz Derby Countyja. To je ujedno i rekordni izlazni transfer Derbyja. 

17:00 - Alžirski napadač Islam Slimani danas će otputovati u Englesku kako bi obavio liječnički pregled, prenose engleski mediji. Leicester će za njega platiti rekordnih 35 milijuna eura.

16:50 - Sunderland se pridružio podužoj listi klubova koji su ovog prijeloznog roka ostvarili rekordni transfer dovođenjem 22-godišnjeg gabonskog reprezentativca Didiera Ndonga iz Lorienta za nešto više od 16 milijuna eura. 

16:30 - Posudba Jacka Wilsherea i dalje je popularna tema u engleskim medijima koji konstantno dodaju nove klubove kao moguće destinacije engleskog veznjaka - nakon Rome, Juventusa i Crystal Palacea, u igru se uključio i Bournemouth.

16:00 - Prema pisanju engleskih medija, David Luiz je sve dogovorio s Chelseajem. Potvrda se očekuje tijekom popodneva. Nogometaš se, prema pisanju francuskih medija, nalazi u vlaku za London gdje će obaviti liječnički pregled. Iznos transfera se procjenjuje na 37 milijuna eura.

15:40 - Manchester City se riješio dvojice igrača koji su otišli na posudbu - Wilfried Bony je završio u Stoke Cityju, dok će Samir Nasri u Sevillu s kojom će igrati protiv Dinama u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider