Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osveta navijača?

Povratka više nema: Najboljem Bilićevom igraču razbijen automobil

Ako je i postojala nekakva nada u preokret u neugodnoj situaciji koja se dogodila, onda je sada definitivno nestala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dimitri Payet definitivno će napustiti West Ham već u ovom zimskom prijelaznom roku. Sugeriraju to dvije situacije koje su se dogodile u posljednja dva dana.

Poput većine nogometaša, i prvotimci West Hama imaju svoju WhatsApp grupu. Dogovarali su zajednički odlazak na večeru prilikom čega su kapetan Mark Noble, James Collins i Pedro Obiang rekli Payetu kako on nije dobrodošao i vrlo brzo su ga izbacili iz grupe.

Bio je to jasan znak što o Payetu misle suigrači, a da je na sebe navukao i bijes navijača Čekićara, shvatio je u četvrtak kasno navečer.

Njegov automobil, koji je bio parkiran ispred kuće u kojoj živi, razbijen je, a kroz prozor je na sjedalo ubačena cigla.

Podsjećamo, francuski reprezentativac šokirao je Slavena Bilića protekli tjedan kada mu je priopćio da više ne želi igrati za Čekićare jer bi htio napustiti klub.

Pat-pozicija traje neko vrijeme jer Marseille, u čije se redove Payet želi vratiti, u dvije dosadašnje ponude nije poslao 35 milijuna eura što je iznos za kojeg je Bilić spreman pustiti svog najboljeg igrača.

Dok se pregovori ne raspletu, Payet trenira s U-23 momčadi West Hama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider