Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'topnici' nikad lošiji

VIDEO Olympiakos šokirao Arsenal u Londonu

Odigrano je prvih osam utakmica 2. kola Lige prvaka u skupinama E, F, G i H. Najveće iznenađenje priredio je grčki Olympiakos...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luda utakmica odigrana je u Londonu. Olympiakos je stigao kao autsajder na noge Arsenalu koji je nužno trebao pobjedu nakon poraza u Zagrebu kod Dinama. Međutim, 'topnici' ni u drugoj utakmici skupine F nisu uspjeli upisati tri boda, pa čak ni jedan.

Barca u dvije minute preokrenula Bayer, Mourinho izgubio kod 'svog' Porta

FOTO Bayern pregazio Dinamo: 'Petarda' uz hat-trick Lewandowskog

Sažete i pogotke s utakmice Arsenal - Olympiakos pogledajte ovdje.

Olympiakos je oveo u 33. minuti nakon što je udarac Parda s otprilike 20-ak metara pogodio igrača Arsenala i prevario Davida Ospinu. Samo dvije minute kasnije Walcott je poravnao na 1:1, no novi šok za domaćina uslijedio je pet minuta kasnije. Olympiakos je izveo korner s lijeve strane, udarac je išao direktno na gol, Ospina je uhvatio loptu, ali je inercijski s njome ušao unutar gola. Sudac na gol-aut liniji odmah je signalizirao da je lopta punim obujmom prešla gol-liniju.

U nastavku je Arsenal pritiskao i to mu se isplatilo u 65. kada je Alexis Sanchez zabio za 2:2, no manje od minutu kasnije Finnbogason nakon loše reakcija 'topnika' u obrani zabija za 3:2 vodstvo gostiju.

Arsenal je do kraja utakmice pokušavao doći do izjednačenja, ali nije mogao. 'Topnici' su po prvi puta u svojoj klupskoj povijesti započeli natjecanje u skupini Lige prvaka s dva poraza.


SKUPINA F - 2. kolo:

Bayern - Dinamo 5-0
(Douglas Costa 13, Lewandowski 22, 28, 55, Goetze 25)

Arsenal - Olympiakos 2-3
(Walcott 35, Alexis Sanchez 65/Pardo 33, Ospina 40-ag, Finnbogason 66)

Ljestvica:

1. Bayern        2 2 0 0 8-0 6

2. Olympiakos 2 1 0 1 3-5 3

3. Dinamo       2 1 0 1 2-6 3

4. Arsenal       2 0 0 2 3-5 0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider