Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se prvi poraz

'Oluja' pred vratima Reala: Evo tko se najviše ne podnosi u 'kraljevskoj svlačionici'!

Španjolski mediji pišu o rasplamsanom „sajmu taština“ u svlačionici madridskog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Realov PR stroj radi punom parom, čovjek bi pomislio da u svlačionici „kraljeva“ cvate cvijeće u bezbroj boja, no nije baš sve tako idealno.

Sprema se preuzimanje koje će zatresti Camp Nou: Nitko kao Real, Barca puca od ljubomore

Iako Zinedine Zidane za sada rezultat služi, iako igra i nije tako blistava, jer se Real uglavnom sretno provlači, od okršaja s Atleticom u finalu Lige prvaka i Seville u UEFA Superkupu do sretne i spretne pobjede nad Sportingom na otvorenju nove sezone Lige prvaka, Francuz se suočava s problemima koji bi mogli eskalirati kada stignu prvi porazi. Diario Gol čak tvrdi da se sprema prava oluja, jer su tenzije već sada jako visoke.

Španjolski mediji pišu o rasplamsanom „sajmu taština“ u svlačionici madridskog kluba, što nije ništa novo, zapravo je konstanta. Real je godinama i desetljećima nakrcan planetarnim zvijezdama koje poslovično prati velika pompa i glamur pa je i nekako logično da su egom napumpani do neba.

Sukobi u svlačionici

Kada u svlačionici imate dvadesetak nogometaša od koji baš svaki misli da treba i mora igrati u prvih 11, mora doći do sukoba, zavisti i ljubomore. Cristiano Ronaldo je po pitanju ega bez premca, ali on ne treba strahoviti za poziciju, praktički je preplaćen na udarnu postavu i oko toga ne treba razbijati glavu. U sličnom statusu je još samo Gareth Bale, prilično sigurni su i Sergio Ramos te Luka Modrić. I nitko više. Svi ostali manje-više drhte. Trenutačno najveći prijepor i nepodnošenje vlada među Alvarom Moratom i Karimom Benzemom.

Povratkom Morate iz Juventusa, Francuz se osjeća ugroženim, a još do jučer bio je gotovo siguran. Ima i zašto biti nespokojan. Morata je zamijenio baš Benzemu protiv Sportinga i zabio pobjednički gol u finišu utakmice, čime je najavio kandidaturu za udarni sastav. Kada je Morata zabio, Benzema se navodno nije baš vidno radovao, što je prilično simptomatično.
Druga najveća napetost navodno vlada na relaciji Isco Alarcon - James Rodriguez.

Obojica su svjesni gužve u veznom redu, da nema mjesta za obojicu i da se moraju nametnuti Zidaneu. Tko odnose pobjedu u izravnom dvoboju, imat će kakvu takvu budućnost na Santiago Bernabeuu, jer su u ovom trenutku Modrić, Toni Kroos i Casemiro u prednosti, dok onaj koji izgubi teško da može računati na nešto više od grijanja klupe. Biti zamjena zamjeni i nije baš neka svjetla perspektiva...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider