Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Moglo je biti i gore

VIDEO Novi težak poraz West Hama kod kuće: Bilić u zoni ispadanja, navijači bijesni

U 6. kolu Premier lige u nedjelju je Bilićev West Ham na svom stadionu izgubio od Southamptona sa 0-3, a strijelci za goste bili su Charlie Austin (40), Dušan Tadić (62) i James Ward-Prowse (90+2)

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to peti prvenstveni poraz West Hama, koji se nalazi u zoni ispadanja sa samo tri boda. Također, u medijima sve su glasnija nagađanja da Biliću prijeti otkaz.

Nakon odlične prošle sezone, presljenje na Olimpijski stadion nije donijelo sreću 'Čekičarima'. Bilić je odmah na početku ove sezone ostao bez napadača Andréa Ayewa, koji je trebao biti važno pojačanje za njegov klub. No, Ayew je na listi ozlijeđenih, kao i još dvojica napadača, Andy Carroll i Diafra Sakho.

No, sigurno mu najviše nedostaje ozlijeđeni Aaron Cresswell, jedan od najboljih lijevih braniča u Engleskoj, koji svojim ofenzivnim sklonostima puno doprinosi Bilićevoj momčadi. Ovako je lijevi bok jalov u napadu i 'šupalj' u obrani.

U subotu je u derbiju kola Arsenal na svom stadionu pobijedio Chelsea s 3-0. Nogometaši Manchester Cityja zadržali su maksimalan učinak nakon šest kola. Novu pobjedu Guardiolina momčad je ostvarila na gostovanju kod Swansea Cityja pobijedivši 3-1.

Za petama Cityju su Liverpool i Tottenham nakon pobjeda protiv Hull Cityja (5-1) i Middlesbrougha (2-1), dok je Everton doživio prvi poraz sezone na gostovanju kod Bournemoutha

Također, Manchester United je pobjedom 4-1 protiv Leicester Cityja prekinuo niz od tri uzastopna poraza - dva u prvenstvu i jednog u Europskoj ligi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider