Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispao iz sastava

VIDEO Nova afera u Barceloni: Pogledajte kako je razljutio Enriquea!

Gerard Pique nije na popisu igrača Luisa Enriquea za ligašku utakmicu sa Celtom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su krenule spekulacije kako je Pique razočaran kritikama na svoj račun te da namjerava napustiti Barcelonu, dodatno ulje na vatru bila je odluka Luisa Enriquea da ga ne uvrsti na popis igrača za današnji dvoboj sa Celtom.

Povijesna 'trampa' Reala i Barcelone: ManUtd pokrenuo lavinu!

Pique razočaran kritikama napušta Barcelonu: Evo gdje će!

Dok jedni tvrde kako ta odluka nije posebno neobična s obzirom da je Pique odigrao posljednje četiri utakmice i Enrique ga želi odmoriti, drugi tvrde da je ipak simptomatična jer dolazi u trenutku žestokih medijskih kritika na račun Piqueove forme u posljednje vrijeme, a koje su kulminirale nakon što je skrivio jedanaesterac u derbiju s Real Madridom koji je prema mnogima kumovao porazu Barcelone.

Neki španjolski mediji ističu kako je rotacija igrača samo izlika, a da je stvarni razlog Enriqueovo discipliniranje Piquea zbog neprihvatljivog ponašanja na utakmici katalonskog Superkupa protiv Espanyola. Televizijske kamere uhvatile su u drugom poluvremenu Piquea kako se na klupi zabavlja s mobitelom.

Enrique se navodno poprilično naljutio na Piquea jer je nakon poraza u „el clasicu“ i mnogobrojnih kritika na račun cijele momčadi poslao lošu sliku u javnost. Kritičari tvrde da je time pokazao nepoštovanje prema suigračima pa i navijačima te dodatno ugrozio trenerov ionako nagriženi autoritet. Ispada da Enriquea malo tko ferma u svlačionici Barcelone.

Uoči „el clasica“ trener Barcelone morao se boriti s medijskim napadima iz Madrida koji su potencirali navodno Messijevo odbijanje izlaska s terena, a sada mu se igrači nehajno igraju s mobitelima na klupi za vrijeme utakmice.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider