Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna utakmica

VIDEO Golijada u Napulju: Milik i Callejon srušili Milan

Nogometaši Napolija u sjajnom su dvoboju 2. kola Serie A pobijedili Milan 4-2 ostvarivši prvu pobjedu sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoli je vodio 2-0, Milan je potom u izjednačio, da bi domaćin do kraja susreta zabio još dva gola za slavlje.

Junaci u Napolijevoj pobjedi bili su Poljak Arkadiusz Milik i Španjolac Jose Callejon. Poljak je zabio prva dva gola na utakmici u 18. i 33. minuti, a Callejon druga dva (74, 90+4), te bio asistent za drugi gol. Strijelci za Milan bili su Mbaye Niang (51) i Suso (55). Gosti su utakmicu završili s dva igrača manje. U 75. minuti je isključen Slovak Juraj Kucka, a dvije minute prije kraja i Niang.

Ivan Strinić nije nastupio za Napoli.

U prvom današnjem susretu Juventus je upisao i drugu pobjedu na startu sezone nakon što je na gostovanju pobijedio Lazio 1-0. Pogodak odluke zabio je Sami Khedira u 66. minuti na asistenciju Paula Dybale.

Mario Mandžukić je igrao za Juve do 65. minute kada ga je zamijenio Gonzalo Higuain, dok je Marko Pjaca u svom debiju u Serie A dobio posljednje tri minute. Međutim, i to je bilo dovoljno da jednom opasno zaprijeti suparničkom golu, no Federico Marchetti je obranio njegov udarac. Ivan Vargić nije nastupio za Lazio.

Juventus je ovom pobjedom produžio niz bez ligaškog poraza od Lazija na 24 utakmice. Posljednji put Lazio je bio uspješniji u prvenstvu prije 13 godina.

Preostalih osam utakmica 2. kola na rasporedu je u nedjelju, a sastaju se Inter - Palermo, Cagliari - Roma, Crotone - Genoa, Fiorentina - Chievo, Sampdoria - Atalanta, Sassuolo - Pescara, Torino - Bologna i Udinese - Empoli.

Na ljestvici vodi Juventus sa šest bodova, dok je Napoli drugi sa četiri boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider