Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nervoza na Old Traffordu

VIDEO Zbunjeni Pogba, Mourinho 'poludio': Izljev bijesa koji ledi krv u žilama!

Portugalac je početkom drugog poluvremena „poludio“ na jednog od pomoćnika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United na jedvite je jade u sinoćnjoj utakmici Europa lige pobijedio ukrajinsku Zorju 1:0 golom Zlatana Ibrahimovića u drugom poluvremenu, no priča večeri na Old Traffordu ipak je bio Jose Mourinho, kojeg su kamere uhvatili prilikom izljeva bijesa na jednog od članova svojeg stručnog stožera.

Portugalac je početkom drugog poluvremena „poludio“ na pomoćnika Giovannija Cerru koji je, čini se, krivo upisao linije kretanja Paula Pogbe u taktičku bilježnicu. S obzirom da je Zorja tijekom poluvremena promijenila raspored, Pogba se zbunio jer nije znao koga treba čuvati pa je došao do aut-linije kako bi dobio instrukcije od prvog pomoćnika Ruija Farije.

Pregledavajući taktički bilježnicu Mourinho je shvatio da je Pogba dobio krive upute. Prvo je s bijesnim izrazom lica zurio prema pomoćnicima, a onda se energičnim koracima ljutito zaputio prema klupu i istresao bijes na nesretnog Cerru, koji je zadužen za vizualnu predodžbu igračima.

Mourinho se unio u lice Cerri i prijeteći prstom galamio, a na kraju je udario prstima po laptopu. Ostatak stručnog stožera razrogačenim očima uplašeno je pratio kratku tiradu. I ovaj detalj pokazuje stanje duha u svlačionici Manchester Uniteda. Mourinho je očito jako nervozan, rezultati ga u zadnje vrijeme ne idu.

Nakon neslavnog odlaska iz Chelseaja, loše mu je krenulo i u Manchester Unitedu. Portugalac je ovoga ljeta potrošio preko 300 milijuna eura, međutim, rezultati su mu prosječni, a igra još gora. To se moglo vidjeti i na utakmici sa slabašnom Zorjom, koju su „crveni vragovi“ jedva pobijedili.

„Paul je bio malo zbunjen instrukcijama, a ja želim da se moji pomoćnici pobrinu za sve detalje“, kazao je Mourinho nakon utakmice.

Osvrnuo se i na predstojeći raspored Manchester Uniteda. Sredinom listopada United očekuju dva velika ligaška derbija, a između toga i teška utakmica u Europa ligi. Nakon reprezentativne stanke, dana 17. listopada United gostuje kod Liverpoola, tri dana kasnije dočekuje Fenerbahče, a potom još tri dana kasnije gostuje kod Chelseaja.

„Mogli smo igrati s Liverpoolom u subotu ili nedjelju, ali igramo u ponedjeljak“, požalio se Mourinho.

„Dakle, nismo baš u najboljoj poziciji, posebno jer igramo protiv dvije top momčadi Premierlige, koje nemaju obveza u Europi. Derbi ponedjeljkom za nas je svojevrsni 'otrovni poklon'. To nas stavlja u tešku poziciju, ali i dalje želimo proći dalje u Europi“, zaključio je Portugalac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider