Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez stiže u pomoć

Mourinho opet želi Modrića: Četiri zvijezde Reala za spas 'Special Onea'

Jose Mourinho pojačanja za Chelsea traži u redovima Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joseu Mourinhu nikako da krene ove sezone. Nakon niza loših rezultata u Premierligi, Chelsea je ispao iz Liga kupa izgubivši od Stokea.

VIDEO Ludnica u Kupu: Šokantan poraz Arsenala, Mourinho ispao nakon drame!

Engleski mediji raspisali su se o mogućem otkazu ako Chelsea izgubi u sljedećem kolu od Liverpoola. Jürgen Klopp opet bi mogao biti Portugalčev „krvnik“. Nijemac mu je „podmetnuo nogu“ s Borussijom Dortmund dok je Mourinho vodio Real Madrid.

Iako je izložen napadima sa svih strana, Mourinho želi ostati u Chleseaju po svaku cijenu, pišu španjolski mediji. Istina je da ga štiti ogromna odštetna klauzula od pedesetak milijuna eura, ali Mourinho je navodno uvjerio Romana Abramoviča da se Chelsea mora ozbiljno pojačati već na zimu. Pojačanja će tražiti u Realu i neće štedjeti. Mourinho je ostao u odličnim odnosima s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i računa da će mu ovaj izaći u susret.

Četiri su Portugalčeve glavne mete: Isco, Varane, Modrić i Bale. Najizglednijom mogućnosti se čini transfer Isca, dok nekog od preostale trojice zvijezda teško može dobiti, no nije nemoguće, ako u posao bude uključen Eden Hazard. U tom slučaju moglo bi doći do trampe. Podsjetimo da je Modrić stigao u Real upravo na inzistiranje Mourinha. Koliko je poznato, ostali su u jako dobrim odnosima.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider