Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavobolja za Čačića

Dobra vijest za Real, loša za Hrvatsku: Otkriveno kad se vraća Modrić

U Realu ne žele žuriti s Modrićevim povratkom na travnjak, a Ante Čačić se našao u problemima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić počeo je trenirati nakon nedavne operacije koljena. U petak poslijepodne je odradio lagano trčanje i to mu je prvi korak prema potpunom oporavku i povratku na teren.

Španjolski mediji pišu kako je realno očekivati da Modrić biti spreman za gradski derbi s Atleticom koji se igra 19. studenog.

Taj dvoboj iznimno je bitan za Real Madrid kojem je ove sezone prioritet osvajanja naslov prvaka Španjolske jer u posljednjih osam sezona Real je samo jednom bio prvak (pod vodstvom Josea Mourinha 2012.) što je iznimno malo za klub takve veličine i renomea. Ako želi uzeti titulu, Real ne smije prosipati bodove kao što je radio u posljednje četiri utakmice u kojima je upisao samo jednu pobjedu.

Istovremeno, Zinedine Zidane ne želi riskirati s Modrićem i dozirati će njegov povratak na teren kako se ne bi dogodila nova ozljeda.

I dok u Realu mogu odahnuti jer znaju datum kad će Modrić biti na terenu, Ante Čačić će za supervažnu kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji morati složiti momčad bez najboljeg igrača.

Hrvatska će 12. studenog na Maksimiru dočekati Island s kojim je poravnata na ljestvici nakon tri kola (obje reprezentacije imaju po sedam bodova) i onaj tko tu pobijedi definitivno postaje glavni favorit za plasman na SP. U situaciji u kojoj će Vatreni biti bez Modrića niti remi ne bi bio loš dok bi eventualni poraz bio veliki udarac tim više jer bi u tom slučaju vjerojatno pali na treće mjesto u skupini (ako Ukrajina pobijedi Finsku).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider