Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvale Hrvatu

'Modrić je odličan tehničar, a Ronaldo i Bale mogu na Olimpijske igre'

Liverpool čeka veliko iskušenje, Na Anfield dolazi Real, koji igra u strašnoj formi i opasan je čak bez Garetha Balea u sastavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Real je momčad puna talentiranih igrača. Vjerojatno ne postoji jači protunapad na svijetu. Ronaldo i Bale mogli bi sudjelovati na olimpijskim igrama u utrci na 100 metara koliko su brzi“, rekao je trener Liverpoola Brendan Rodgers pa nastavio:

„Ronaldo je nevjerojatan igrač, njegov napredak tijekom nekoliko posljednjih godina je nevjerojatan. Naravno, on je igrač na kojeg morate posebno paziti, ali cijela momčad je odlično posložena.“

Potom je nahvalio i našeg reprezentativca.

„Imate Modrića, Kroosa, odlične tehničare, koji znaju dati odlične kratke i duge lopte. Također, od igrača obožavam Sergija Ramosa, još od njegovih dana u Seville, pa sve do danas kada je igrač s više od 100 nastupa za Španjolsku. On je brz, jak i nevjerojatan karakter. Stvarno ga cijenim.“

Uoči međusobnog dvoboja na Anfieldu Real ima šest bodova, a Liverpool tri boda i nakon katastrofalnih predstava protiv Ludogoreca (2:1) i Basela (0:1), ali i u prvenstvu, vrijeme je da nešto pokažu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider