Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će još jači

Juventus doveo novo veliko pojačanje: Pjanić u stigao u Torino!

Miralem Pjanić novi je igrač Juventusa koji će s njim jurišati na šestu uzastopnu titulu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Peterostruki uzastopni prvak Italije, torinski Juventus napokon je pronašao 'playmakera'. Tražio ga je i prošle sezone nakon odlaska Pirla, no to im nije smetalo da uzmu novi naslov nakon nevjerojatnog preokreta u sezoni.

Igrom Stare dame od sljedeće će sezone dirigirati Miralem Pjanić koji je stigao u Torino obaviti liječnički pregled. Teško će pasti navijačima Rome ovaj transfer, ali mnogi su ga 'romanisti' već prekrižili jer odlazi u omraženi im Juve.

Roma bi treba zaraditi oko 38 milijuna eura, koliko je visoka otkupna klauzula koju je, prema pisanju talijanskih medija, aktivirao sam reprezentativac BiH u svoj pretposljednjoj godini ugovora s Romom.
No, postoji i druga priča, ona Pjanićeva koji je navodno jednom prijatelju u poruci poslao da ga je Roma prodala u 15 minuta jer im je trebao novac. 'Tako je to u životu', navodno je napisao Pjana.

Podsjetimo, Romi je zbog teže ozljede propao transfer Nijemca Rudigera na Otok kojim bi inkasirali 30-ak milijuna eura. Možda je Pjanić žrtva brige o financisjkom 'fair-playu'.

Juventus je pak nakon dogovorenog besplatnog transfera Danija Alvesa iz Barcelone, itekako osnažio momčad iako službeno prijelazni rok nije ni započeo. Pjanić se spominjao u kontekstu prelaska u Bayern kod Ancelottija, ali u igri su navodno bili i neki engleski velikani poput Manchester Uniteda.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider