Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga prvaka ključna

Pjaca kreće u Torino: Dinamo i Juventus dogovorili konačni iznos odštete

Dinamo i Juventus navodno su se dogovorili oko transfera Marka Pjace...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marko Pjaca nekoliko je sati od Juventusa“, piše Gazzetta dello Sport. Talijanski dnevnik saznaje da bi „bijeli dim“ trebao proključati u sljedećih nekoliko sati, najvjerojatnije tijekom utorka. Dinamo i Juventus navodno užurbano dovršavaju posljednje detalje transfera. Glavna stavka, visina transfera, navodno je dogovorena. Dinamo bi trebao dobiti odštetu od 22.5 milijuna eura.

Nakon dolaska Pjanića, Danija Alvesa i Benatije, Pjaca bi trebao biti četvrto veliko pojačanje „bianconera“ u ovom prijelaznom roku. Neki talijanski mediji, poput 90min.com, tvrde da bi se Pjaca trebao pojaviti na liječničkom pregledu u Torinu u četvrtak, dok se Gazetta ne upušta u točno preciziranje, već se jednom opekla kada je najavila Pjacin transfer u Inter, ali ističe da bi se to trebalo dogoditi u sljedećih nekoliko dana.

Poznati talijanski sportski dnevnik podcrtava da je Juventus uspio smanjiti potraživanja Zagrepčana, koji su isprva tražili 25 milijuna eura. Prije nekoliko dana pojavila se informacija u talijanskim medijima da je posljednja prepreka u pregovorima zahtjev glavnog Dinamovog pregovarača Zdravka Mamića, koji je odnedavno u svojstvu savjetnika Uprave „modrih“, da kompletnu cifru isplate odjednom, dok je Juventus tražio da se razlomi na tranše kako je to uobičajeno.

Jesu li se pregovarači našli na pola puta i je li uopće istina da je dogovor praktički sklopljen, uskoro će biti poznato. Gazzetta prenosi izjavu Pjacina menadžera Marka Naletilića, koji je objasnio zašto njegov klijent preferira Juve u odnosu na Milan, koji je također pokazao konkretan interes, kada je jedan od čelnih ljudi Milana, Adriano Galliani osobno stigao u Zagreb:
„Milan je na njega ostavio vrlo dobar dojam, razgovora je preko telefona s Gallianijem. Za njega je Galliani top menadžer, ali mogućnost nastupanja u Ligi prvaka od fundamentalnog je značaja“, prenosi Gazzetta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider