Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
To je nemoguće odbiti?

'Kraljevi' u šoku: ManUtd s milijardu eura u džepu šalje abnormalnu ponudu Realu

Manchester United, točnije Louis van Gaal inzistira na dovođenju zvijezde Real Madrida Garetha Balea u ljetnom prijelaznom roku, pišu engleski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United neće štedjeti da nagovori Real i njegova predsjednika Florentina Pereza da proda Balea. Engleski klub sprema astronomsku ponudu koja će prijeći stotinu milijuna eura. Engleski mediji spekuliraju već danima kako će ManUtd baciti na stol „kraljevskom klubu“ oko 105 milijuna eura, a ako to ne bude dovoljno,  čini se da neće biti, spreman je i povećati ponudu. Moguće je da u taj iznos uđe i razmjena igrača, zna se da je Real zainteresiran za vratara Manchester Uniteda Davida de Geu.

Realu stiže astronomska ponuda: Može li Bale biti kao Messi i Ronaldo?

Engleski „The Telegraph“ piše kako će u kasu Manchester Uniteda u sljedećem razdoblju kapnuti milijardu i 150 milijuna eura od potpisa novog astronomskog ugovora s Adidasom, prema kojem će engleski klub od sljedeće sezone dobivati oko stotinu milijuna eura godišnje u narednih deset godina, te od plasmana u Ligu prvaka, što će mu donijeti sljedeće sezone oko 137 milijuna eura.

Sa sigurnih milijardu eura u džepu od Adidasa, navodno je klub s Old Trafforda spreman cijeli iznos od zarade u Ligi prvaka dati za Balea. Pretpostavlja se da će ta fantazmagorična ponuda smekšati Florentina Pereza koji uporno odbija prodati Velšanina tvrdeći da je on budućnost Reala. Perez smatra da Balea ima kapacitet doseći razinu Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

No, 137 milijuna eura cifra je koja gromko odzvanja i na koju se mora zamisliti čak i predsjednik Reala. Bio bi to novi svjetski rekord koji bi daleko nadmašio Ronaldov transfer iz ManUtd-a u Real od 94 milijuna eura. Podsjećamo da je Baleov transfer iz Tottenhama u Real prema riječima Pereza iznosio 91 milijun eura, iako britanski tisak i dalje tvrdi da je ta cifra puno bliža stotinu milijuna eura i da je to zapravo rekordni transfer.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider