Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi obrat

ManUtd poslao poruku Realu: Za De Geu morate nam dati Modrića!

Pisalo se kako ManUtd želi Garetha Balea ili Sergija Ramosa, a Metro danas donosi novu informaciju. Naime, prema njihovu pisanju, Louis van Gaal želi Luku Modrića!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prijelazni rok tek je na početku, a potencijalni transferi već pune novinske stupce. Najviše se piše o Realovoj potrazi za čuvarom mreže, a struka je ocijenila da bi najbolji bio David de Gea iz Manchester Uniteda, o čemu se već duže vrijeme piše.

Glavne Barcine mete: Realovac koji obožava Messija i zvijezda Atletica

I sam je španjolski vratar istaknuo želju da prijeđe u redove 'kraljevskog kluba', što će se na kraju vrlo vjerojatno i ostvariti, ali pitanje je po koju cijenu. Manchester nema namjeru zadržavati nezadovoljnog igrača, ali ga želi dobro unovčiti. Ili za njega dobiti nekog drugog. Pa se tako pisalo kako žele Garetha Balea ili Sergija Ramosa, a Metro danas donosi novu informaciju. Naime, prema njihovu pisanju, Louis van Gaal želi Luku Modrića!

"Modrić (29) je postao ljubimac navijača Reala nakon teškog starta u Primeri, ali španjolski div možda će ga se morati odreći ako želi završiti posao i dovesti De Geu", piše Metro.

United je i ranije pokušavao dovesti Modrića, ali nije mu uspjelo. Van Gaal smatra da bi mu hrvatski reprezentativac mogao biti nositelj igre, a spreman je za njega, uz De Geu, poslati i nešto novca. Pitanje je samo hoće li Real pristati na odlazak jednog od ključnih igrača, pogotovo ako se u obzir uzme koliko ga navijači obožavaju. No, ipak ne treba zanemariti da su u zadnjih nekoliko godina protiv volje navijača otišli Alonso, Di Maria, Özil...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider