Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kome će 'jackpot'?

Gdje će Ibra? Talijani se slažu s Englezima tko ima najviše šanse

Zlatan Ibrahimović najvjerojatnije po prvi puta stiže u najbogatiju nogometnu ligu svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je napokon riješena jedna nepoznanica u jednadžbi koja krije rješenje igračke budućnosti Zlatana Ibrahimovića. Nakon četiri sezone i četiri uzastopna naslova prvaka Francuske te 152 pogotka u 178 utakmica u svim natjecanjima, Zlatan odlazi iz PSG-a.

Ali sad je glavno pitanje gdje će ovaj 'vitalni 34-godišnjak' nastaviti karijeru? Navijači Milana nekako su se najviše nadali, no čini se kako Šveđanin bosansko-hrvatskih korijena želi ipak nešto drugo. Želi zaigrati u najbogatijoj ligi svijeta o čemu je jučer, pod oznakom ekskluzivno, pisao engleski Telegraph.

S Englezima se slaže i milanski Corriere dello Sport koji je donio grafiku s klubovima koji su navodno u igri za Ibru i postotkom šansi za transfer. Američki ESPN ispalio je priču kako Ibrahimović želi u Los Angeles Galaxy, pa je talijanski list 30% šansi dao MLS ekipi. Isto toliko ima i Manchester United kojeg su Englezi označili kao velikog favorita.

Naročito ako Louis Van Gaal napokon dobije otkaz i naslijedi ga Jose Mourinho, što je za mnoge već sigurna stvar. Milan po talijanskom sportskom dnevniku ima 15% šansi za dovođenje Ibre, Conteov Chelsea 10%, a Arsenal, Real i Kinezi tek 5%.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider