Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ruše sve rekorde

Ovo će čak i Real teško odbiti: „Suluda“ ponuda Engleza šokirala "kraljeve"

Engleski klubovi šalju na adresu Real Madrida nevjerojatnu ponudu koju će "kraljevski klub" teško odbiti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United i Chelsea pripremaju rekordnu ponudu za zvijezdu Real Madrid, Velšanina Garetha Balea, piše madridska Marca.

Bale je nedavno produžio ugovor s Realom pod bitno poboljšanima uvjetima, no to ne mora ništa značiti, odnosno ne znači da ga Real sigurno neće prodati, ako dobije zadovoljavajuću ponudu.

Prema informacijama poznatog španjolskog dnevnika, a "mig" im je vjerojatno došao s "kraljevskog dvora", Manchester United i Chelsea pripremaju ponudu za Balea od nevjerojatnih 200 milijuna eura, što je gotovo dvostruko veća svota od trenutačnog svjetskog transfernog rekorda koji drži Paul Pogba, za kojeg je Manchester United iskrcao 105 milijuna eura.

Ako Real prihvati ponudu, Velšanin bi trebao dobiti ogromnu plaću, navodno veću od 400.000 eura tjedno, što je na godišnjoj razini najmanje 20 milijuna eura.

Već smo pisali kako engleski mediji spekuliraju da je Chelsea ponudi Realu svojeg vratara Thibaouta Courtoisa za napadača Alvara Moratu, a sada se priča širi i na Balea.

Ako je informacija točno, vidjet ćemo hoće li Real odoljeti „svemirskoj“ ponudi engleski klubova. Neke informacije govore da su na Santiago Bernabeu blago šokirani i da čak će čak i Real teško odbiti takvu ponudu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider