Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Lokosi' opet izgubili

FOTO Nevjerojatan preokret Dinama na krilima Soudanija!

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 4:3 u Kranjčevićevoj u 2. kolu Prve HNL...

Kakva drama u Kranjčevićevoj. Lokomotiva je vodila protiv Dinama 3:1 do 81. minute i bila do prve, može se reći povijesne pobjede nad „modrima“ otkada je ušla u Prvu HNL.

Lokomotiva je igrala odlično u prvom poluvremenu. Ante Budimir je briljirao, postigao je „hat-trick“ i činilo se kako je Lokomotiva na pragu velike pobjede. Na poluvrijeme se otišlo s vodstvom „lokosa“ od 3:1, taj je rezultat svijetlio na semaforu sve do 81. minute kada je Marko Pjaca smanjio na 3:2.

Soudani opet odlučio

A onda je na scenu stupio Soudani koji je prvo izjednačio na 3:3 u 89. minuti, a potom u četvrtoj, posljednjoj minuti sudačke nadoknade sjajnom je solo akcijom odveo „modre“ do potpunog preokreta.

Još se jednom pokazalo da je Soudani praktički pola momčadi Dinama i da su bez njega „modri“ obezglavljeni. Zoran Mamić krenuo je u utakmicu bez Alžirca, no morao ga je uvesti u igru u drugom dijelu utakmice.

Soudani je zamijenio najnovije pojačanje „modrih“ Wilsona Eduarda koji se nije osobito istakao u debiju. 

Strijelci: 1-0 Budimir (14), 1-1 Ćalušić (25-ag), 2-1 Budimir (27), 3-1 Budimir (38), 3-2 Pjaca (80), 3-3 Soudani (89), 3-4 Soudani (90+4).

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider