Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac stiže u Premierligu?

Dva velikana u borbi za bivšu zvijezdu Milana, jedan je u prednosti

Liverpool i Chelsea mogli bi se naći u izravnoj borbi za brazilskog napadača i bivšeg igrača Milana Alexandrea Pata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pato trenutno igra u brazilskoj ligi za Corinthians, ali posljednje informacije tvrde kako bi se vrlo rado volio vratiti u Europu, konkretno u Premierligu. Među najozbiljnijim kandidatima za njegove usluge navodno su Chelsea i Liverpool.

Procjenjuje se da bi se za 26-godišnjeg Brazilca trebalo izdvojiti oko 11 milijuna funti. Prema engleskim medijima, Liverpool je najveći favorit, ali Pato navodno više preferira Chelsea i radije bi zaigrao na Stamford Bridgeu.

Pato je većinu sezone 2014-15 proveo na posudbi u Sao Paulu, a u 59 nastupa upisao je 26 pogodaka. Brazilac je još uvijek u dobrim igračkim godinama te zbog toga smatra kako je u stanju pratiti zahtjevan ritam Premierlige.

''Ne mislim da bi fizički dio engleskog nogometa bio problem. Kada dobijete loptu, morate biti spremni. Braniči su vrlo čvrsti, ali to mi se sviđa. Razgovarao sam prije s Willianom, Firminom, Coutinhom i David Luizom o tome'', objasnio je Pato.

Krajem prošle godine pojavile su se informacije da je za njega zainteresiran West Ham našeg Slavena Bilića, ali teško da bi mogao dobiti utrku s Liverpoolom i Chelseajem.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider