Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi u Eindhovenu

VIDEO PSV i Atletico ratnički, divljački okršaj Urugvajaca

PSV i Atletico Madrid odigrali su 0:0 u Eindhovenu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka u Eindhovenu su nogometaši PSV i Atletico Madrida su odigrali bez golova, 0-0. Uzvrat je 15. ožujka u Madridu.

VIDEO Manchester City nokautirao Dinamo u Kijevu

U očekivano tvrdoj utakmici u Eindhovenu sve vrijedno spomena se događalo u prvom dijelu, dok je drugi dio bio "uspavanka". PSV je od 67. minute igrao bez isključenoga Gastona Perreira, ali Atletico nije uspio realizirati brojčanu nadmoć.

Već na samom početku španjolski sastav je propustio ogromnu priliku. Vietto je krenuo sam prema vratima domaćina, prebacio vratara Zoeta, no s gol-crte pogodak spašava Bruma. U 30. minuti ukazala se još bolja prilika za Atletico - Griezmann je krenuo sam prema vratima, a nizozemski vratar čudesno brani njegov udarac. Dvije minute kasnije stopostotna šansa za PSV, Locadia puca iz blizine, a Slovenac Oblak na vratima Atletica spašava svoju mrežu.

U 67. minuti PSV ostaje s igračem manje nakon što je Urugvajac Gaston Perreiro divljački nasrnuo na sunarodnjaka Godina i zaslužio crveni karton. Samo minutu kasnije promašuje Fernando Torres, koji je ušao u igru u 61. minuti, a to je bila i najveća prilika madridskog sastava, koji i s igračem više nije mogao do gola.

VIDEO PSV - ATLETICO MADRID 0-0

Pred 34.000 gledatelja na stadionu Phillips sudio je Daniele Orsato iz Italije.
Crveni karton: Perreiro (PSV, 67)

PSV: Zoet - Arias, Bruma, Moreno, Willems - Narsingh (Isimat-Mirin, 65), Van Ginkel, Propper, Guardado (Hendrix, 71), Locadia (Lestienne, 85)- Pereiro.

ATLETICO: Oblak - Juanfran, Savić, Godin, Filipe Luis - O.Torres, Gabi, Niguez (Corre, 71), Koke - Griezmann, Vietto (F. Torres, 61).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider