Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka priliku

Kovačić se oporavio od ozljede: Pojačava "šareni" sastav Reala za kup

Kovačić je zaliječio ozljedu i spreman je za uzvrat osmine finala kupa u kojem će Zidane odmarati glavne igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (22) oporavio se od ozljede gležnja lijeve noge te će konkurirati za nastup u uzvratnoj utakmici osmine finala španjolskog kupa protiv Seville, izvijestio je u četvrtak Real Madrid.

Kovačić je posljednji put nastupio prije 25 dana u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu gdje je Real Madrid pobijedio Kashimu na produžetke s 4-2 i osvojio naslov prvaka. Hrvatski vezni igrač je nakog toga boravio u Dubaiju na odmoru a po povratku u Madrid klub je priopćio kako se ozlijedio u finalu.

"Rehabilitacija ide dobro, svakim danom se osjećam sve bolje", poručio je Kovačić prije tjedan dana preko društvene mreže Instagram.

Real Madrid u četvrtak igra u Sevilli uzvratnu utakmicu osmine finala kupa nakon što je u Madridu pobijedio s 3-0. Za tu utakmicu trener Zinedine Zidane nije pozvao vezne igrače Luku Modrića, Isca Alarcona i Jamesa Rodrigueza a izostavio je i napadača Cristiana Ronalda.

U prvoj postavi na sredini terena očekuju se Toni Kroos, Casemiro i Marco Asensio dok bi Kovačić trebao čekati priliku s klupe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider