Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
8 mil. eura godišnje

Klopp novi trener Modriću i Ronaldu? 'Sve dogovoreno, čeka se kraj sezone'

Real Madrid i Jurgen Klopp navodno čekaju kraj sezone kako bi javno objavili vijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp bit će novi trener Real Madrida, tvrdi Radio Deutschland navodeći kako je njemački trener već dogovorio transfer s predsjednikom „kraljevskog kluba“ Florentinom Perezom.

Telefonski poziv koji je podigao prašinu: Mourinho se vraća u Real?

Prema tom izvoru Klopp je dogovorio trogodišnji ugovor s „kraljevima“, a trebao bi zarađivati osam milijuna eura godišnje. Real i trener Borussije Dortmund navodno čekaju kraj sezone kako bi javno objavili vijest. Kloppa očekuje finale njemačkog Kupa gdje će njegova Borussia igrati s Wolfsburgom.

Otkada je sredinom travnja Klopp najavio odlazak iz Dortmunda, brojni europski mediji gotovo svakodnevno sele ga iz kluba u klub. Donedavno su njemački i engleski mediji tvrdili kako gotovo sigurno preuzima Manchester City. Čak je otkriveno da Klopp pohađa sate engleskog jezika, no iznenada su popucale veze između Cityja i Kloppa. Prekid kontakata koincidira s krahom Real Madrida u Primeri i Ligi prvaka te logičnim spekulacijama kako će Carlo Ancelotti zbog toga dobiti otkaz na kraju sezone.

Pojavile su se i glasine kako Klopp pregovara s Bayernom. Po toj teoriji Klopp bi uzeo godinu dana odmora i sačekao sljedeće ljeto da Pepu Guardioli istekne ugovor. Ta se priča čini malo vjerojatnom, jednako kao i da bi moga na klupu Barcelone. Navodno su ga kontaktirali neki predsjednički kandidati i tražili potvrdu je li spreman preuzeti klupu „blaugrane“ ako pobijede na izborima. Teško je i zamisliti da bi Luis Enrique mogao napustiti Barcelonu, posebice ako nakon prvenstva osvoji Kup kralja i Ligu prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider