Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi na nogama

Telefonski poziv koji je podigao prašinu: Mourinho se vraća u Real?

Jose Mourinho je odgovorio na spekulacije da se vraća na klupu Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su jučer engleski mediji plasirali vijest da je Florentino Perez zvao Josea Mourinha da se vrati na klupu Real Madrid, Marca je kontaktirala portugalskog stručnjaka kako bi provjerila je li to istina.

VIDEO Pepe pozvao Ronalda da se smiri: Ključan dokaz da Messi znači više

„To nije istina“, odgovorio je Mourinho koji je navodno bio prilično iznenađen. Međutim...

„Istina je da sam ja nazvao predsjednika kako bi mu čestitao na devetoj tituli prvaka Europe u košarci. Znam koliko mu to znači, stoga sam mu želio čestitati“, objasnio je Mourinho koji je ostao u kontaktu s ljudima u Realu koji rade u košarkaškoj sekciji sportskog diva.

„Čestitao sam i mom prijatelju Pablu Lasu na tituli prvaka. Mnogo godina je radio za to i konačno je uspio“, kaže Mourinho koji je odgovorio i na pitanje koje su njegove buduće namjere.

„Imam ugovor s Chelseajem dvije godine i namjeravam ih odraditi“, kaže Mourinho koji je u pregovorima s klubom Romana Abramoviča oko produženja ugovora do 2019. Nije to potvrdio, ali Marca piše da bi mogao produžiti ugovor na kraju sezone.

Mourinho nije želio govoriti ni o neuspješnoj sezoni Reala koji će ostati bez ijednog važnijeg trofeja, što je pravi debakl, s obzirom na postavljenje ciljeve prije sezone, napad na sve trofeje, te činjenicu da je Real najveći klub, najbogatiji i s najvećim proračunom na svijetu. Kad se ovo uzme u obzir, teško da će Carlo Ancelotti ostati na klupi Reala. Već danima se spekulira kako Perez traži novog trener, a onda se otkrije da je razgovarao izravno s Mourinhom. Što biste pomislili o čemu su razgovarali i je li Mourinho iskren kada kaže da nisu o tomu razgovarali?

Možda i nisu, ali zar bi potvrdio da jesu? Mourinho je sve samo ne glup i naivan. To se nikad ne radi kad trener još nije službeno smijenjen.

Kako god, Mourinho su pitali i za prognozu finala Lige prvaka?
„Sve što ću reći je da su u finalu Barcelona i Juventus“, zaključio je Portugalac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider